Q U E E N ♡
About;
What's Happening?

1 2 3 4

Shout here;
Talk to much

Archive;
Preview Old Post

Credit;
The Cretive!

© 2013 - Full Template by Arrien Amani and someone help me is Mayra and Inficon . Edit by Shahirah.

Architectural Model Time Lapse
Monday, 26 October 2015 | 0 Comments

Nak nangis kenangkan nasib bila berjauhan dengan family. Sebab kene buat model sendiri :( 
Kawan2 yang lain ade yang tiap minggu balik family or kawan tolong buatkan.
Aku kene usaha sendiri, sakit tanggung sendiri. Ya Allah inilah kehidupan sebenar int. architect.
Bukan mudah. bukannya best yang macam korang cakap. Kene teliti. tak boleh ukur building tu salah. Couse aku ni bukannya deco2 rumah. Allahu aku tak kuat nak hadapi hari2 yang akan datang. tak cukup tido, tak cukup masa nak spend time dengan roomate. classmate apentah lagi kan sebab semua busy buat project. Ya Allah mudahkan semua urusan aku. Kawan2 doakan Shira moga dapat hadapi cabaran dan dugaan sepanjang dekat uitm nanti. Allah mudahkan semua urusan Shira. bayangkan lah kene buat drawing plan, floor plan, section view, perspective view, tambah dengan model lagi. banyak guna tenaga, duit habis banyak. masa sem1 je dah habis duit ptptn beli tools. bayangkan untuk satu project dalam rm200. ya maybe permulaan. nanti tak payah beli lagi kan. tak lupe jugak masa yang memang limited. kalau tak gune masa dengan baik. kau mmg tak akan tidur seharian. so mmg limited sangat-sangat. even buat project berterusan dari pagi sampai malam akan tak tidur jugak. Allah. Ya Allah takutnya nak hadapi...aku mmg maksudkan yang aku tengah dalam kesusahan dan kesedihan. banyak dugaan sem1 lepas :(

PASTFUTURE


Post a Comment