Q U E E N ♡
About;
What's Happening?

1 2 3 4

Shout here;
Talk to much

Archive;
Preview Old Post

Credit;
The Cretive!

© 2013 - Full Template by Arrien Amani and someone help me is Mayra and Inficon . Edit by Shahirah.

Warga UiTM Seri Iskandar
Tuesday, 14 July 2015 | 1 Comments
Assalamualaikum, alhamdulillah dah sebulan aku jadi warga UiTM Seri Iskandar. Alhamdulillah. Even jauh dari Melaka ke Ipoh. Aku sanggup demi Allah.
Semoga aku dapat menamatkan pengajian aku dengan jayanya. Bukan sekadar berjaya malah dapat anugerah dekan untuk sem pertama ni. Amin.. Impian pasti tercapai jika percaya dan berani pada diri sendiri. InshaAllah... Kawan-kawan yang membaca, doakan aku ya. kalau bukan doa dari korang yang baca ni, sapa lagi yang nak doakan aku. Even kita tak kenal sesama kenal. InshaAllah klw kita doakan org. Allah mudahkan semua urusan kita dari A to Z.
Akhir kata, maafkan salah silap aku. segala maklum balas dan pertanyaan dari korang yg tak dijawab tu. minta maaf ya, aku seriously rasa bersalah. tapi aku ni jenis malas nak reply satu2. maafkan aku ya, hope bila aku tnya org tak kne dkt aku sendiri. sebab aku tau sakit hati bila tanya org, dan org tak reply. sama mcm dekat Whatsapp tinggalkan bluetick je haha. sorry koranggggggggggg~ jangan pendam segala di hati. maafkan aku tau.. salam kosong2. selamat hari raya. maaf zahir dan batin :)
"Ya Allah, permudahkanlah segala urusan Nur Shahirah binti Laham sepanjang beliau menuntut ilmu di Kampus UiTM Seri Iskandar. Anugerahkan yang terbaik buatnya dunia dan akhirat.." Amin..
Terima kasih :) Waassalamualaikum...

Labels:


PASTFUTURE


Blogger Syah said...

Assalamualaikum..hai2

Saya menjual iphone,samsung,oppo,phone case,powerbank dan etc.
jemput singgh blog saya

http://nasuha-itsmyessay.blogspot.com/

ig @nurnasuha96_

whatsapp +60196117811

 

Post a Comment