Q U E E N ♡
About;
What's Happening?

1 2 3 4

Shout here;
Talk to much

Archive;
Preview Old Post

Credit;
The Cretive!

© 2013 - Full Template by Arrien Amani and someone help me is Mayra and Inficon . Edit by Shahirah.

Let's touching
Saturday, 13 September 2014 | 1 Comments


Sekarang aku dekat kampung. yeah bosann sangat. nasib baik lah kampung aku ni ade pasang wifi. tadelah bosan kan kan.. actually aku nak update pasal mimpi aku. Kau rasa aku mimpi ape? Hahaha.
Aku tak sangka, sedih pun ade weyh!
Aku mimpi pasal birthday aku sobbb sobbbb
nak dipendekkan cerita, masa birthday aku tu tade sorang pun yang wish dekat aku. even ibu aku. sedih kan life? tade langsung yang wish even dekat fb, twitter or wechat.
tade orang pun yang perasaan and ingat hari lahir aku. Sedih gila mimpi tu. aku nak nangis bila terjaga dari mimpi tu. Sad life~ sangat sedih.. bila terjaga tu aku nampak ibu tidur sebelah aku. lagi lah macam nak nangis plus merajuk kononnya haha xD tidur dengan ibu bila dekat kampung je. sebab tulah aku suke balik kampung, kalau dekat rumah memang tak lah aku nak tidur dengan ibu kan kan.
so aku haraplah birthday yang bakal menjelang tak lama lagi tak jadi macam ape yang aku mimpi.
lagi berapa hari lagi eh? dalam seminggu lagi ~ tenga countdown je nih hahaha



23 September birthday kawan cina aku, Tan Kai En ~ Kawan yang selalu jadi penyelamat aku haha.
Never forget all of your kidness dear TKE ! 

Okay, dah alang-alang aku update ni, nak promote blog aku yang lagi satu. Actually aku tak suke pun baca novel. Aku just terikut jejak ibu aku yang suke update blog pasal novel haha xD tapi tu dulu.. sekarang aku amik alih pulak haha. Tekan sini yea kalau free. jom baca novel online dekat blog kesayangan kedua aku tu. sambil tu follow lah. Blog tu actually dah lama cume tak berupdate je. baru je lepas update novel baru dalam blog tu. Okay follow jangan tak follow :) Tengkiu.. okbai ^_^



PASTFUTURE


Blogger Ana Lee said...

saengil chukahaeyo (happy birthday) to ur dear chingu (friend) ~

 

Post a Comment