Q U E E N ♡
About;
What's Happening?

1 2 3 4

Shout here;
Talk to much

Archive;
Preview Old Post

Credit;
The Cretive!

© 2013 - Full Template by Arrien Amani and someone help me is Mayra and Inficon . Edit by Shahirah.

What I do for a week ?
Saturday, 3 May 2014 | 0 Comments

 Pergi sekolah.
 Pergi sekolah.
 Pergi sekolah.
 Cuti sekolah. Pergi Melaka.
 Ponteng sekolah.
 Cuti sekolah.
 Cuti sekolah.

Sekejap jea masa berlalu rasenya T^T Dah bulan 5. Dah masuk bulan Rejab. tak lama je lagi nak puasa kan. Banyak bende nak cerita. 

Last saturday 26april, ada competition Choral speaking. Sebelum pertandingan. Memang seminggu tu rasa macam tak belajar. Ramai cikgu tak ada. Lepas rehat je latihan choral speaking. Cikgu ada je yang tak kasi keluar buat latihan. Yelah tak lama lagi dah nak exam T^T sedih kenangkan nasib ni sebenarnya. Nak harapkan siapa lagi? Bukannya ramai yang nak masuk choral speaking tu. Alahaiii kalau boleh kan nak je undurkan masa balik T^T banyak ketinggalan. bukan ketinggalan sebab tak masuk kelas cikgu mengajar. Alah kalau tak masuk choral pun, dalam kelas cikgu memamg tak mengajar sebab ramai jugak yang takda. Yang aku nak cakap ni ketinggalan silibus. Sekolah lain semua dah kedepan dah. Aku rasa sekolah aku je yang lambat. Takda lah ketinggalan sangat. Tapi bila fikirkan balik bila aku nak study? Takde kesedaran langsung. huh!

Choral speaking haritu memang all out lah ! Alhamdulillah dapat jugak lah 2nd place. And dapat best conductor! Congrate Thina, our conductor ^_^ Takpe mungkin bukan rezeki kot nak dapat 1st place. Okay lah tu kan? Dari takde, adelah jugak. 

Next week pulak compeition drama english. Aku takde function kot. Teacher kata camera women tak payah. So kerja aku cari sound effect je. Senang kot :3 Kejap !! See? and again ! Bila pulak nak masuk kelas? Aku taknak tak masuk kelas lagi T^T aku harap aku tak diperlukan sangat. Nasib baiklah kerja aku senang. Kalau boleh 2 hari sebelum pertandingan tu aku dibenarkan masuk kelas. Heyyyy! Berapa minggu je lagi nak exam kot! Sebab aku sedar aku tak pandai, jadi aku kene lah masuk kelas. Aku bukan macam orang lain. Senang paham bila sekali dah diajar. Mengambil masa tau kalau aku nak memahami sesuatu tu! So aku harap teacher kasi aku masuk kelas. *tak berapa berharap sangat*  Dengan homework yang siap tak siap tu! Tak kan lah nak biarkan je. Alah memang lah cakap "minggu ni je. Minggu ni je Shira! Lepas tu dah takda dah. Berkorban lah sikit." Yahh berkorban? Dah terlebih berkorban aku rasa sekarang. Aku pun dah rase macam terkorban pulak. Haha! Hmmm sedih kenangkan nasib bila fikir balik! Tapi aku taknak jadik selfish. Aku pun tanak jadi dalang kekalahan T^T tapi aku nak masuk kelas jugak! Melainkan ada orang yang baik hati nak ajar aku. Eh ade ke? Memang takde lah kan? Huhh ! Harapan aku nilah last aktiviti luar kelas aku ambil bahagian! No forum pulak okay! I'M QUIT!  Papai ~~





Aku yang tengah tu  

PASTFUTURE


Post a Comment