Q U E E N ♡
About;
What's Happening?

1 2 3 4

Shout here;
Talk to much

Archive;
Preview Old Post

Credit;
The Cretive!

© 2013 - Full Template by Arrien Amani and someone help me is Mayra and Inficon . Edit by Shahirah.

Berselfie Dengan Guru Kelas
Friday, 16 May 2014 | 1 Comments


Assalamualaikum
Gambar ni diambil sebelum latihan and persembahan Choral Speaking & Drama. lol
Yang pakai tudung kuning tu guru kelas aku, nama die Noor Shahureen. Panggil cikgu Reen je. Harap maklum dia dah tunang okay. Hahaha. Cikgu ni ajar aku physics. Dia memang suke warne purple. Hahaha. Sampaikan camera, case phone, bantal, selimut, payung semuanye nak warne purple. Sweet je cikgu ni. Dia nampak muda kan? Aku ingat cikgu ni baru lepas habis belajar. Tapi sebaliknya. Hahaha. Cikgu ni baik, tapi kadang-kadang je dia garang. Kalau die marah, aku sendiri pun tak takut sebenarnya. Die selalu marah, aku tersengeh-sengeh sesorang. Bukan sebab nak biadab, tapi sebab cikgu tu comel bila marah. Tapi bukan selalu lah. Kadang-kadang tu takut lah jugak. Hahaha. Tapi kalau die rotan. Memang terbaik! Aku pernah kene rotan mase form 4. Bukan setakat aku jelah, satu kelas kene mase bincang paper exam. Salah bende yang tak patut salah (soalan senang). Mesti kene rotan. Kalau tak rotan pun, kene lari dekat luar kelas. Tapi aku pernah kene rotan jelah. Itu dulu masa die belum jadi guru kelas aku. Tapi sekarang, dari awal tahun die tak penah lagi rotan kitorang. Taktau lah lepas ni kan. Minggu depan exam physics. Hahaha. Minta-minta semuanya dipermudahkan. Amin..


Di kesempatan ni jugak, aku nak ucapkan SELAMAT HARI GURU, especially guru-guru di 'SMK Bukit Jalor.' 
Saya Sayang Cikgu !
Gambar atas tu just tulis guru. Sepatutnya 'guru-guru'. Ayooo my mistake --'

Doakan kami anak-anak didik kamu di sekolah ini berjaya di dunia dan di akhirat ya! Halalkan segala ilmu yang dicurahkan. Maafkan segala kesalahan dan kesilapan saya. Semoga panjang umur, dimurahkan rezeki dan dipermudahkan segala urusan. Amin.
THANK YOU TEACHERS!!! 

Hahaha, tau vun pandang mana pulak tu? 

PASTFUTURE


Blogger IDAH RASHID said...

nice moment to remember...thank you Allah :')

 

Post a Comment