Q U E E N ♡
About;
What's Happening?

1 2 3 4

Shout here;
Talk to much

Archive;
Preview Old Post

Credit;
The Cretive!

© 2013 - Full Template by Arrien Amani and someone help me is Mayra and Inficon . Edit by Shahirah.

My version of We Are Dai'e's Logo
Saturday, 5 April 2014 | 2 Comments

Assalamualaikum..
Hari membusykan diri dengan paint tool sai.
Buat logo for group usrah we are dai'e.. salah satu group usrah yang aku join dalam WeChat. Kalau nak join add Id admin group tu. Id dia : bellaaamr 
Buat logo nim bukan free2 camtu ja, maksudnya di sini ada habuan menanti. Lol, Group nim ada buat pertandingan logo We Are Dai'e. Sebenarnya tamat minggu lepas. Tapi aku minta dilanjutkan tempoh tu. So last hari dia hari ni pukul 6 petang tadi. Hasil karya dah selamat dihantar :3 Hadiah dia Jubah untuk seorang pemenang. Lain2 hadiah saguhati wideshawls/ tudung labuh untuk 2 orang pemenang. 
Aku kalau ada pertandingan macam ni apa lagi mesti join. Mana tau nasib menyebelahi kan?
Selain buat logo ni, tadi aku sempat borak dengan jiran aku yang nak pindah a.k.a intan. Intan, kalau hang baca post ni. Aku nak cakap, aku mesti rindu nanti tak dengar lagi suara hang tu. Yang selalu menyanyi, gaduh dengan adik/ abang hang. Sedih sebenarnya hang pindah. Hati ni tahan ja tadi. Haha. Aku tak pernah terfikir hang akan pindah. Tak pernah terlintas pun. Tapi nak buat cmna lagi kan? Bende dah terjadi. "Ini tidak adil, tidak adil bagiku." Takpa, nanti bulan 6 or lepas SPM kita jumpa ya.

So inilah hasil logo yang aku buat sepanjang hari ni.
Just nak kongsi bersama. nak nak share juga bakat yang aku ada. yang orang tak tau. Haha
Moto: "Dai'e usaha, agama berjaya."
Walaupun aku tahu aku nim tak layak digelar dai'e lagi. Pfttttt


Labels:


PASTFUTURE


Blogger Mohd Selim Zainal said...

Assalammualaikum...

daie berusaha agama terbela.. insaallah .

mselim3

 
Blogger Isma Ismail said...

Subahnallah, cantik sangat kak.. gud luck ye :')

 

Post a Comment