Q U E E N ♡
About;
What's Happening?

1 2 3 4

Shout here;
Talk to much

Archive;
Preview Old Post

Credit;
The Cretive!

© 2013 - Full Template by Arrien Amani and someone help me is Mayra and Inficon . Edit by Shahirah.

Aku dah bebas ! Baii Exam ~
Thursday, 20 March 2014 | 1 Comments

*Bebaskan... bebaskan... tak dapat ku pendam lagi...* nyanyi lagu forzen versi melayu xD
Hahaha, tak banyak nak story. But for sure bulan ni paling banyak buat aku sedih sehingga menitiskan air mata. lol. Aku tak sihat, 3 kali hidung berdarah, pening kepala. tapi tak sampai demam panaslah! Tengok lah cuaca tak menentu je. Sepanjang bulan 2 sampai pertengahan bulan 3 cuaca panas! Bila first time hujan lebat this week I guess. Semua sebok update dekat moment hujan lebat dekat kawasan diorang xD hahaha
Okay exam pun dah, result pun dah tahu, dapat tempat keberapa pun dah tahu --'
Sedih tengok result aku. Ada satu GAGAL! Kimia kot :3 Lain alhamdulillah okay. Tapi tak memuaskan. Sebenarnya nak cakap ah first time aku dapat A+. Masa form4 tak pernah pun dapat :( sedih tau! A+ tu pun subjek agama xD dan tu pun aku amik lambat sebab tak sihat, so lepas habis semua paper next day tu baru amik except paper Biology amik hari Isnin.
Kertas BM spoil betul. Aku taktau kenapa dengan aku tahun ni. Tahun sebelum ni okay je. Senang je nak dapat gred A tapi tahun ni macam tak berkat pulak ilmu tu. Ya Allah! Maafkan segala silap dan dosa ku :'(
Math? Hihi aku suke sangat cikgu Azizah ajar. Entah lah taktao nak cakap macam mana, tapi aku suke gila lah. Dia senyum dan cakap dengan penuh yakin. Aku tengok dia punya muke sejuk je hati ni xD Aku pun suke sir Rajen ajar last year xD bagi aku dia okay je :3 Hahahaha! Alhamdulillah aku dapat cikgu math yang genius dan yakin xD lol. dan Alhamdulillah jugak math dapat A exam kali ni. Kekeke~ Maceh cikgu :*
Addmath? Subjek killer kan? Hah! Nak story 3 minggu berturut-turut tak masuk kelas addmath. First weeks pergi lawan chess daerah, second weeks latihan pusat, third weeks pergi lawan negeri pulak. *angkat kening* bayangkanlah. nasib baiklah mira and ida ada tolong ajarkan. Esp mira, dia ajar aku, dia ajar kwn dia lagi sorang. tapi kesian dekat dia. Ya Allah. Semoga kau berikan dia keputusan yang terbaik untuk SPM2014! Amin..
Sejarah? lagi sikit nak A-
Biology? okay lah dapat B
Fizik? Oh sikit lagi nak dapat A-
BI? better than BM. Tapi sama kot dgn BM, banyak buat cikgu sakit hati. Jadi tak berkat ilmu yang aku dapat selama ni. Maaf cikgu ~ :'(
Tapi for sure. Ini bukan untuk dibanggekan. Sepatutnya aku sedih dalam bersyukur. Kawan aku lagi pandai T^T Aku bangge dengan diorang. Danial, Tau Vun, Kai En, Qurratun, Ida, dan lain-lain. Result diorang lagi gempak! Paling tinggi dapat 7A mixed. Diorang sangat genius -.-
Rakan Blogger yang lepasan SPM dan yang sekrang memang pandai certain subjek tu. Tolong bagi tips boleh? ^^ Tolong! Esp for Kimia dan Addmath! Please :(


PASTFUTURE


Blogger IDAH RASHID said...

cehhh...ada nama aq tu..hekhekhek..patutnye letak smpai nama quratun je tu..dorang budak2 lulus. tang aq dh ada failed dah satu subjek...huhuhu

 

Post a Comment