Q U E E N ♡
About;
What's Happening?

1 2 3 4

Shout here;
Talk to much

Archive;
Preview Old Post

Credit;
The Cretive!

© 2013 - Full Template by Arrien Amani and someone help me is Mayra and Inficon . Edit by Shahirah.

Ciri-ciri Giveaway yang aku suka
Monday, 3 February 2014 | 5 Comments

Hari ni aku nak cerita sikit pasal giveaway yang aku MINAT nak Join..
Aku bukan sebarang-sebarang Join.. Sebelum join aku kene tengok beberapa details tu. Nak tahu apa? 

Ciri-ciri Giveaway yang aku paling suka yang pertama, 
Hadiah banyak, terutama untuk hadiah pos. Memang tak rugi join. Mesti kene punya xD Hahaha tapi tak selalu..

Kedua,
Masa atau tempoh Giveway tu singkat. Kenapa? Sebab malas nak tunggu lama-lama.

Ketiga.
Kedudukan aku dalam nombor bertuah. Kebiasaan aku akan pilih no bertuah aku dari 30-60. Tengah-tengah tu dijamin lebih bertuah xD tapi tak selalu huhu..

 Keempat,
Lebih menarik perhatian aku bila diberi kategori ni. such as Entri Menarik, Top Komentar dan lain-lain! Itu memang aku akan join. Huhu ^^ tak payah cakap banyak lagi~

Kelima,
Top refferal, entri menarik, top komentar diberi pilihan untuk pilih hadiah dan jumlah hadiah turut diberi limit. Wahhhh itu ohsem betul ! Tapi setakat ni nak menang top refferal tak pernah lagi..

Last,
Syarat Giveaway tak banyak! Ini paling penting! Hahahaha xD

Okay, ni dah macam tips pulak kan? macam je lol Hahahaha. ><
p/s: kebanyakkan Giveaway yang aku join semuanya ohsem. Jom terjah! tengok dekat archive okay?

Labels:


PASTFUTURE


Blogger shahida rahim said...

betul tu!dalam range no 30-60 conform dapat!heeee.

 
Blogger Nasuha Puteri Nass said...

samalh kita..

 
Blogger انا نور said...

haha .. pndai lh pulok dia mmilih tpi btul jga ..
sya tk prnah dpt top refferal n slalu dirandom .. haha

 
Blogger Syaza Afrina said...

Kalau macam tu jom join giveaway Syaza . Banyak hadiah menarik sperti peplum , novel , shawl , kpop stuff . Top referral and Top referral kpopper dicari . Syarat pun tak banyak :D

http://syazaafrina56.blogspot.com/

 
Blogger IDAH RASHID said...

haa...sy ada ciri2 yg last tu..meh join giveaway sy..hihihi :D
tp kai EXO-K pulak..lol xDD

 

Post a Comment