Q U E E N ♡
About;
What's Happening?

1 2 3 4

Shout here;
Talk to much

Archive;
Preview Old Post

Credit;
The Cretive!

© 2013 - Full Template by Arrien Amani and someone help me is Mayra and Inficon . Edit by Shahirah.

Ohhhh my cuti ganti
Saturday, 25 January 2014 | 0 Comments

Hari ni banyak benda yang berlaku. Fuhh~ hari ni sekolah. cuti ganti untuk tahun baru cina akan datang tak lama lagi.. pagi tadi dkt sekolah ada merentas desa, petang pulak datang balik sekolah untuk hias kelas. Then tetiba pulak kene serang penyakit pening kepala yang berdonyut-doyut tu tapi alhamdulillah sekarang ok dah.

Just wanna update a simple gilos entri. Malas nak menaip sebnarnya xD Senang cerita Shira berjaya menamatkan larian sejauh 6KM dan dapat no-15. Huhu x) Padahal lari sampai luar sekolah paling depan you~~ Sekali yang lain pecut, Shira punya energy dah habis hahaha ! Eh bukan nak berlagak tapi tulah hakikatnya mula-mula je semangat last-last pancit! Apa pun tak boleh. Teringat masa form 1 pernah dapat no-4. Tulah first time hihi :D dulu muda boleh lah kan? sekarang dah tua dah, dah form 5 dah hahahaha.

Okay petang tadi ada aktiviti menghias kelas. Janji pukul 2 setengah tapi datang lambat pukul 4 baru sampai sebab tertidur. Maklum lah nenek tua ni keletihan --' Lol
Hasil menghias kelas tak boleh tunjuk. Private ah huhu~ Nak tengok boleh tapi Shira kasi korang tengok kelas last year punya hahahaha kejam





Nak kata buruk ah tu! Kalau buruk tak akan menang kelas kebersihan sepanjang tahun 2013 lah.
Bukan lah nak berlagak. Please faham ye hehe :)

Okay next topik.
Shira nak share sikit apa yang Shira tengah buat. haha xD Eh motif? takda motif sebnarnya~ Sian kan dengan Shira haha Lol 
Shira baru habis design button badge. First time kau jah! haha
Nak tengok ?
Yang nak tengok je tengok, yang tak nak tak payah ngengade nak tengok. Pastu jangan pulak mengutuk dengan hasil tangan aku ni! Lempang kang!

Tadaaaaaaaaaaaaa! Ni lah hasilnya~ 5 Sains hokeh lalala~

Nampak? sebuah/sesengal/seringkas entri yang agak takda motif langsung di situ hahaha xD
Dah dah assalamualaikum huhu :)

p/s : Maafkan kesalahan Shira ye. Halalkan segalanya ^^ Doakan yang terbaik utk Shira. Jangan lupa Shira yang baik ni hihi ^^v btw sayang semua orang :)



PASTFUTURE


Post a Comment