Q U E E N ♡
About;
What's Happening?

1 2 3 4

Shout here;
Talk to much

Archive;
Preview Old Post

Credit;
The Cretive!

© 2013 - Full Template by Arrien Amani and someone help me is Mayra and Inficon . Edit by Shahirah.

#Life is too short
Tuesday, 21 January 2014 | 0 Comments

Alhamdulillah dah nak masuk 3 minggu sesi persekolahan sebagai pelajar tingkatan 5sn. Eh kejap! Senior dah aku? Hahaha xD
Sejak mula sesi persekolahan agak sangat busy lah dengan homework yang diberi. Setiap subjek mesti ada satu homework dalam sehari. Tak boleh tangguh lama-lama nanti merasa tahu lah. Macam last year xD alamatnya last minute tiru kawan. Nooooo this year! SPM SPM SPM. kene buat sendiri, usaha sendiri. nanti dalam dewan exam siapa nak tolong ? kawan kau jugak ? Of course ah tak !
Then, sejak busy dengan semua ni blog diabaikan. Sabtu ahad ada program. Sabtu and ahad lalu Shira kemas bilik yang dipenuhi buku-buku sekolah rendah, dan segala buku-buku PMR. Sekali amik masa 2 hari untuk mengemasnya. Bayangkan lah! Nasib baik lah ada ibu menolong, ringan sikit beban. bukan setakat tu aje. Shira tolong ibu kemas apa yang patut jugak lah dalam rumah ni. Maklum lah minggu lepas Selasa, Rabu and jumaat cuti kan ? Ibu pun cuti jugak so sesama lah tolong ibu. Tapi cuti tu semua tak berpeluang sangat nak buat entri. Cuma check giveaway dan online FB. Sekarang ni barulah berkesempatan nak update xD YEAHHH ! 
Sebab hari ni memandangkan takde homework untuk subjek esok so boleh lah amik masa ni buat post konon 'BUSY' tak dapat online. huhu..
Untuk pengetahuan korang lah kan, homework telah diberi lama (last week) tapi bila esok tu contoh subjek addmath malam tu jugak baru buat. See? Siapa geng Shira sila muncungkan mulut anda yang sexy tu bersama :3
Dah nak pukul 12 pagi wui, Shira undur diri dulu lah ye. 
Assalamualaikum ^.^

PASTFUTURE


Post a Comment