Q U E E N ♡
About;
What's Happening?

1 2 3 4

Shout here;
Talk to much

Archive;
Preview Old Post

Credit;
The Cretive!

© 2013 - Full Template by Arrien Amani and someone help me is Mayra and Inficon . Edit by Shahirah.

GA Year End 2013
Monday, 30 December 2013 | 3 Comments
Bismillahirahmanirrahim...


*Klick Banner untuk Join ye sayang.

Assalamualaikum. Jom join GA ni. Syarat sangat mudah. Cuma ada 4 syarat yang wajib diikut. Tak perlu pun Like page or follow blog sana sini. Tapi awak perlu Follow owner yang kelola GA ni. Mungkin dia terlupa letakkan dalam syarat suruh follow blog dia akibat ada exam yang menimpanya xD sebab tu dia terlupa hehe. Selain itu, nanti korang boleh lah tahu pemenang GA ni kan? Tak payah susah-susah cari balik blog GA ni. Takda lah korang TERtinggal nanti :)

Okay kisahnya bermula bergini... :)












Sekian sahaja dari saya :)

Labels:


PASTFUTURE


Blogger Amira Ashikin said...

GUDLUCK ! DARI GA YG SAMA :"D

 
Blogger fiqah hamed said...

Jemput join sini juga..^^
http://fiqahhamed.blogspot.com/2013/12/simple-kpop-giveaway-part-2-by-nnabilah.html

 
Blogger Eca Dwinky Asha said...

amboii kreatifnya!
tanks tau sudi join :)

 

Post a Comment