Q U E E N ♡
About;
What's Happening?

1 2 3 4

Shout here;
Talk to much

Archive;
Preview Old Post

Credit;
The Cretive!

© 2013 - Full Template by Arrien Amani and someone help me is Mayra and Inficon . Edit by Shahirah.

My work today
Saturday, 9 November 2013 | 0 Comments
Hari ni bosan, sepanjang hari edit blog ibu. Bukan edit template ke apa. Edit post-post yang tulisannye yang kejap Bold kejap kecik kejap highlight. Sila-silalah jenguk blog ibu Shira :) Masa shira darjah 5-6, bila pergi office tempat kerja ibu untuk jemput ibu balik. Shira nampak ibu post makanan dalam internet. Masa tu Shira tak tahu apa itu blogger. Masih kuno. Bila tiapa hari tengok ibu buat bende yang sama. Shira try la tanya apa tu? sebab macam menarik copy paste makanan. sebab masa tu cita-cita Shira nak jadi Chef. Haha. Tahun seterusnya barulah Shira berjenak-jenak dengan Blog. Ibu buatkan pada mulanya. Pastu terbengkalai. Bila blog dah femes menjelang 2011. Shira mula aktif. Buat blog baru iaitu blog yang comel yang Shira ada sekarang ni :)
Fyi ibu lebih pandai bab-bab komputer nih jika dibandingkan dengan Shira. Kalau nak suruh dia buat kerja gune Mirosoft Word, Excel, Power Point silalah tanya dia. Shira mengaku je la dulu kerja kursus Sejarah dengan Geografi puns suruh ibu buatkan. Shira cume edit tulisan-tulisan and baca balik kot ada yang salah tulis. Hehe. Senang je kerja Shira. 

Tapi bab code, html dan edit-edit ni Shira lagi terer dari ibu kot hehe.


Next , beberapa hari lepas ...
Tiada motif. Buat bende alah ni. Sangat bosan...
Pakai software Paint jea. So easy. Tak perlu pakai photoshop tu semua.
boleh pakai for next year kan ? Haha
Nama budak kelas Shira. kanak-kanak ribena 4 Sains.


Okay sampai sini jea post kali ni. 
Kene off laptop dulu, sebab dari pagi tadi gune haha.
Dari ibu ayah pergi kerja sampai balik dari kerja. Then sambung lagi main dari ibu ayah keluar pergi melaka. karang tak pasal-pasal diorang dah balik kene marah. Haha.
Assalamualaikum :)

PASTFUTURE


Post a Comment