Q U E E N ♡
About;
What's Happening?

1 2 3 4

Shout here;
Talk to much

Archive;
Preview Old Post

Credit;
The Cretive!

© 2013 - Full Template by Arrien Amani and someone help me is Mayra and Inficon . Edit by Shahirah.

Doodle pinky !
Sunday, 10 November 2013 | 0 Comments




Yeah hari ni buat doodle. Feeling awesome! Always buat doodle tapi always tak jadi. and now walaupun mengambil masa yang panjang untuk melukis. Akhirnya jadi jugak! Good job Shira! 
Puas hati ni. Yeahh :)
So much fun ! Bermain dengan warna . Hahaha .
And of course laa doodle Shira tu pinky kan ? Maklum laa my favorite colour .

You know what ? Shira bosan . Then disebabkan dari haritu lagi nak melukis doodle. 
Akhirnya tercapai jugak ! 
Yeahh and of course doodle nih tak secomel mana. Ini jea yang termampu.

Yang bawah ni untuk korang try untuk lukis macam doodle Shira.
Feel free untuk lukis okay :) So much fun ! Tapi kecik laa pulak hehe .

Ada yang menyatakan bahawa kebanyakkan orang yang pandai melukis ni adalah kidal.
Tapi Shira bukan kidal eh. Hehe.


340" type="application/x-shockwave-flash" width="480">

InshaAllah akan datang Shira update lagi :)
So sampai sini sahaja. Assalamualaikum .


PASTFUTURE


Post a Comment