Q U E E N ♡
About;
What's Happening?

1 2 3 4

Shout here;
Talk to much

Archive;
Preview Old Post

Credit;
The Cretive!

© 2013 - Full Template by Arrien Amani and someone help me is Mayra and Inficon . Edit by Shahirah.

#5 Doodle Hello Kitty versi muslimah
Monday, 25 November 2013 | 0 Comments



Jawab salam dulu, hehe.
Seperti mana yang Shira tulis dalam entri sebelum nih Shira akan draw doodle Hello Kitty kan? 
Doodle nih cuma topi dia jea Hello Kitty. Alaa Hello Kitty laa jugak kan? 
Tapi doodle muslimah nih khas untuk someone special merangkap kakak angkat Shira yang tersayang. Hehe sweet tak? xD
Boleh laa stalk Facebook | Twitter kakak Shira tu :3
Dia peminat Hello Kitty sama jugak laa macam Shira :D
Sehati sejiwa tau ! Hahaha, nanti kalau dah besar kitorang berangan nak pergi Paris together.
Yang paling penting menunaikan Haji. Tu puns entah tahun bila, maklum laa kan tak mampu pergi sendiri. 
Dan dia juga pembaca tetap blog nih. Hahaha ! ^^
Kakak laila, suka tak ? mesti tengah senyum sorang sorang tu kan ? Hahaha :)
Okay okay.

Ada sesiapa nak doodle nih ?
Ada ke blogger yang minta Hello Kitty ?
Tunjuk sikit siapa tu ? 
Okay Shira buat entri nih puns sebab nak bagi freebies Doodle Hello Kitty nih, tapi sorry dear its not transparent and no colour. Boleh colour ikut kretiviti masing-masing ye :)
Print then colour puns it's okay.
So silakan save pada siapa yang nak okay ?
Just click image, nanti dia terus new tab then save.
Doodle nih tak comel mana so bagi sesiapa yang minat jea laa copy/save. Hehe..
Doodle credit to : Hello Kitty


Lagi nak cakap maaf, sekarang memang demam giveaway. Sebab bosankan? takde bende nak buat cuti sekolah ni. Terjoin dengan sengajanya bila tengok blog Sister Syiera penuh dengan giveaway. Hahaha. Nama kita lebih kurang sama laa ^^
Just for now, jumpa di entri akan datang dengan banyak lagi doodle comel comel.
Doodle akan di upgrade lagi sebab yang tukang buat nih baru jea mahir melukis doodle. Hehe
Okay Assalamualaikum .

PASTFUTURE


Post a Comment