Q U E E N ♡
About;
What's Happening?

1 2 3 4

Shout here;
Talk to much

Archive;
Preview Old Post

Credit;
The Cretive!

© 2013 - Full Template by Arrien Amani and someone help me is Mayra and Inficon . Edit by Shahirah.

#3 Doodle !
Friday, 15 November 2013 | 0 Comments


Alhamdulillah ! :)
Siap jugak doodle nih . 3 days nak buat doodle ni .
Fyi gambar ni pernah Shira post dalam blog post sebelum sebelum ni , the original picture . 
Shira buat doodle nih just suke suki :) Hehe

Lagi puns nak update pasal keputusan . Sebab keputusan dah diumumkan dan hadiahnya sekali dah dapat .
Hehe memang terperanjat ! Guess what ? Haha
Alhamdulillah memang tak disangka-sangka dapat first place !
Makeup sendiri tau last minit ! Memang simple gila sebab makeup sebelum tu comot T.T
15 minit terakhir , dah laa time tu tak pakai lagi baju semua . Dengan bantuan Seha dan Teah siap jugak !
Dan Shira termarah Nurfasiha Nordin sebab dia bising . Sebab masa tu dah tension sebab makeup comot momot . Hehehe sorry Seha ^^ Tapi mesti nanti rindu mulut kau yang macam mak nenek tu xD will miss you :*

Hadiah diambil oleh team Shira yang lain walaupun Shira memang ada dekat tepi tu tengah pegang hadiah sebab tugas Shira agihkan hadiah hadiah kepada pemenang . Cikgu semua suruh Shira pergi sampai tarik tangan semua, then Cikgu Hawa bangun suruh pergi bergambar sekali. Shira mengeraskan diri dan hanya mampu tersenyum sengih sengih sebab Shira rasa macam tak layak. Shira rasa Liyana lebih layak ! Yeah !  Sebab dia dah laa lawa plus ramai gila yang minat dia . Lagipuns dia Hot dekat sekolah . Siapa laa Shira . Shira sedar siapa Shira ~
Ialah bak kata orang , sedar diri sebelum tak sedar xD
Lepas pemenang dah diumumkan ada sorang cikgu cakap macam ni, "ingatkan Liyana yang menang." iaitu mak kepada fasiha. Mak team Shira sendiri . Haha xD
Yeah Shira rasa Shira tak layak ! and Liyana dapat no 4 . Rasa bersalah !


So this is the original picture :)
Gadis diraja, itulah saya hiks ;)
Okay sampai di sini post untuk kali ini . 
Assalamualaikum .

PASTFUTURE


Post a Comment