Q U E E N ♡
About;
What's Happening?

1 2 3 4

Shout here;
Talk to much

Archive;
Preview Old Post

Credit;
The Cretive!

© 2013 - Full Template by Arrien Amani and someone help me is Mayra and Inficon . Edit by Shahirah.

Menghabiskan Masa
Saturday, 14 September 2013 | 0 Comments
Assalamualaikum. Hari nih nak story shira habiskan masa cuti hari sabtu dengan kengkawan. Di mana? Dekat je pun. Haa dekat jalor. Hahaha. Actually pergi sana nak berlatih koir memandangkan pertandingan minggu depan hari rabu. Tapi disebabkan ada yang balik kampung. Ada yang tak dapat join dan sebab-sebab lain so terpakse dibatalkan. Cuma ada 6 orang. Nak berlatih apa je kan? So kitorang pun apa lagi merayau lah satu jalor tuh. Maklumlah menompang kete orang datang situ. So kene lah tunggu kakak izati habis keje baru balik. Pukul 9 pgi sampai pukul 6 ptg. Lamakan? Haaa. Lama lama jugak. Nak tahu apa kitorang buat selain merayau? Hahahaha.
Kitorang layan running man. Baring baring dekat dalam bilik mira, kawan, buat macam rumah sendiri. Haha Dengar lagu. Tengok B1A4 punya baba concert dengan eda. And lepak dekat Cc. Seriously, first time shira masuk Cc ^^ kesiankan? Takpe laa. Sekurang-kurangnya shira dah kenal Cc sejak umur 11tahun lagi xD haha bajet! Cc tuh jalur lebar okay pada yg tk tahu? ;)





Okay yg gambar dalam frame tu masa kitorang form 1. So sweet kan? Eda, shira, intan and mira :) bende ni mira yang punya. Ada dekat ruang tamu rumah dia. Kenangan terindah. Cewah ayat. Waktu tu ada jamuan hari raya. So that why kitorang pakai baju kurung :) okay laa sampai sini jea post utk kali ni. Wasalam.. :)

PASTFUTURE


Post a Comment