Q U E E N ♡
About;
What's Happening?

1 2 3 4

Shout here;
Talk to much

Archive;
Preview Old Post

Credit;
The Cretive!

© 2013 - Full Template by Arrien Amani and someone help me is Mayra and Inficon . Edit by Shahirah.

Assalamualaikum
Friday, 13 September 2013 | 0 Comments
Assalamualaikum. Sekian lama tak mengupdate blog kesayangan ni T_T lappy ada tapi ada orang pentingkan diri dia dengan game blackshot. Dapat puns kejap. So? Macam mana pulak shira post entri kali ni? Nak tahu? Hahaha okay ini lawak. Hampir 6bulan dah gune phone android. Tapi tak pernah terfikir nak cari and install application blogger. Pity me! Hahaha. Disebabkan terlalu rindu dan sangat sangat mengidam nak buat post dengan blog kesayangan ni. Akhirnya terfikir juga jalan penyelesaiannya. Hahaha sangat kesian kan? Lama tak update lepas chager netbook rosak :/ lappy ibu pulak hantar kedai. Lappy abang pulak dia bawak pergi belajar. Yang tinggal lappy yg satu tu. Tapi chager puns rosak. Nasib nasib T_T nasib baik ada phone kesayangan ni :) All in one. Okay lepas nih tak perlu risau lagi. Tiap hari puns boleh update ^^ okay laa cukup setakat ni jeh. Shira undur diri. Hanya nak melepaskan rindu nak menaip dekat blog kesayangan. Wasalam.

PASTFUTURE


Post a Comment