Q U E E N ♡
About;
What's Happening?

1 2 3 4

Shout here;
Talk to much

Archive;
Preview Old Post

Credit;
The Cretive!

© 2013 - Full Template by Arrien Amani and someone help me is Mayra and Inficon . Edit by Shahirah.

You With Me
Sunday, 2 June 2013 | 1 Comments

Holiday, cuti seklah tak pergi mana puns. terperuk jea lahh dekat rumah nih. So bosan!
Bila tengok pageviews setiap hari ada orang jengok blog Shira yang dahh berbulan tak update nih. last update lepas exam formatif satu. Haha nih dah lepas exam pertengahan tahun. 
Rindu nak menaip. Lappy takde. So hari nih baru dapat pegang lappy sebab Along balik. Lappy ibu screen rosak. Lappy lagi satu cager rosak and netbook free tuh cager rosak jugak. Semua in process nak dibetulkan.
Baitheway bila dah dapat pegang lappy jangan harap aku nak buat bende lain. Ehh aku pulak, Shira lahh! Shira tak akan biar bende lain kacau ketenteraman ! Maaf lah lebih pentingkan diri sendiri. Okay semalam WeChat dengan yuyun, si adik nisa. Comel gilaa suare dia. Aww melting. Boleh pulak dia tersilap dia kata aku aunty dilah. Haha nak tahu dia cakap apa? "Aunty Shira....aunty Shira...macam mana aunty dilah buat... ehhh aunty dilah pulak... macam mana aunty Shiraa......" (cakap tak habis) part nih comel sangat lagi lagi dia cakap 'aunty dilah pulak' :) 
Haha mesti pelik kan kenapa aunty? padahal umur baru 16 tahun. ehh sebelum Shira born lagi Shira dah pegang status 'Aunty'! haha bcoz Shira sebaya dgn si kakak budak tecik tuh. 6 bulan awal kau!Maklum lahh my mum anak last, nenek dia anak first. heyy daripada 10 orang anak youu! larat tao youuu. Hahahaha ;)
Haaa cakap pasal WeChat. Tarappapapa i lovin' it ! Haha.
Shira beli phone baru youuu! Dahh lama dah, bulan 4 lepas. Biasa lahh orang tak berduit parents lahh yang menjadi mangsa. Haha. Fyi I'm the big fans of Hello Kitty. Haaa dekat sini ada tak yang minat Hello Kitty? Awww. Pinky youuu! <3
Comel sangat! Soooo suke bende KAWAII. 
So disebabkan Shira nih bukan lahh dari keluarga Agong kan so beli lahh yang murah jea xD
Galaxy y young. Asalkan yang Hello Kitty. Yeahhhh sangat happy! Hello Kitty Hello Kitty!
sorry tak dapat nak show phone tuh. Cari dekat google ehh? Hahaha :p
Phone tuh limited edition youuu! mahal sikit dari galaxy y yang biasa.
Tapi macam menyusahkan parents pulak, ialah mana tak susah masa tuh ibu ayah perlukan duit kowt nak pergi honeymoon lagi. Haha dekat Sarawak! maklum lahh dah genap 20 tahun bersama tak pernah pergi honeymoon. ialah dulu susah, bila dah senang, anak dah besar boleh lahh. janji apa yang anak nak ditepati! Ohyeahh haha!! Saya selaku anak kepada Mak cik katijah dan pak cik Laham tersangat lahh jelous. Asyik pergi berdua jea. Hmmmmm hahaha. so sedih! takpe nanti kami tuntut xD hehe gurau jea. Kami anak yang baik :) tak kesah puns :D 
Nak cerita apa lagi ek ? Haaaaaaa pasal  (IN). Ia bukan perkataan yer, tuh act name orang. Haha. dah lahh just for today. yang pasal IN tuh tolong lupakan! especially kawan2 aku yang tengah dok bace post aku nih! jangan pernah cakap or tanya dekat aku nanti aku shot korang! Biarlahh Rahsia~
Dia bukan lah yang special, mesti ada yang fikir dia nih special bagi aku. ehh tak yer. Takmo buad gossip. Ehh takmo yer. Tak tahu senyap jer.. :)
Assalamualaikum..
InshaAllah see you soon.


PASTFUTURE


Blogger glazsliper said...

Saya! Saya! (angkat tangan). Follow akk ye :)

 

Post a Comment