Q U E E N ♡
About;
What's Happening?

1 2 3 4

Shout here;
Talk to much

Archive;
Preview Old Post

Credit;
The Cretive!

© 2013 - Full Template by Arrien Amani and someone help me is Mayra and Inficon . Edit by Shahirah.

Still Okay lagi
Friday, 8 February 2013 | 0 Comments

Assalamualaikum , 
lama dah aku tak update. Sebelum tu minta maaf sebab gelarkan diri sebagai aku kepada yang lebih tua.
Sebenarnya banyak story nak citer. Tapi disebabkan laptop rosak. Ni pun post pakai phone ibu. Sedih k sedih :( 
Sebenarnya aku nak story pasal kawan dengan sekolah. 
Kita citer pasal kawan dulu ye? :) 
Aku baru balik dari latihan netball. Rasa letih tu memang ada. Nak buat camne kn p'tndingn bulan ni. And lepas tu ada latihan choral lagi, memang padat lah waktu aku dengan kawan2. Kami akan ketinggalan lagi dlm Pelajaran. Bukan itu je, Cikgu-cikgu pun mesti marah. Before that, aku harap kalau aku terlepas atau tak dapat kuasai sesuatu subjek tu aku ada masa lebih untuk tampung balik. Rugilah kan? Bulan tiga dah exam. Dah la banyak homework. Kawan2 aku semua rajin. Tapi tidak aku. Aku cuma tahu copy paste je. Tapi kalau aku rajin n memang suka giler dengan subjek tu aku akan buat homework tu je :) contoh sejarah, agama n mat. Itu je yang aku akan buat sampai siap dengan usaha aku sendiri. Bio and kimia 50-50. Hehe. Tapi bukan ni yang aku nak citer. Aku nak citer time aku pergi rumah Eqqin. Aku pergi rumah dia sebab parents aku keje so takde siapa nak hantar aku pergi latihan netball. So masa dekat rumah dia tadi aku mentedarah. Aku ni pemalu orangnya. So aku makan dalam bilik dia sambil tengok citer legacy. Sedap betul mak dia masak. Kuah dalam pinggan aku penuh kod dia tuang. Nasib baik tak pedas. Then mak dia datang dlm bilik bawakan milo ais. Meleleh aku. Dah la time tu panas. Ada satu perkara yang aku tak boleh lupakan, Adik dia skodeng celah pintu time aku baru nak pakai seluar. Nasib baik kau budak. Haha. Tapi tak nampaklah sebab baru je nak sarungkan seluar milik Eqqin and baju dia. Ialah aku datang rumah dia mana ada bawak baju tukar. Then pergilah sekolah. Eqqin! Eqqin! Laju giler kau bawak motor. Takot giler aku seyh! --'
Kawan-kawan yang lain semangat belajar, aku tengok seha cepat je dapat tangkap manakala aku dekat belakang buat muke blur sebab tak paham. Aku terpaksa mengalah, act aku duduk depan. Tapi nak buat camne, kalau seseorang tu memang kuat tak nak mengalah kenelah mengalah. Kalau tak masalah tak selesai. Tapi tempias And keburukannya aku yang tanggung. Kesian tak aku? Tapi takpe, aku tak salahkan orang tu. Nak jadi kawan yang baik And bila dah besar kalau tak nak mengalah susah jugak. So aku kenelah lembutkan hati aku mulai sekarang supaya selalu mengalah. Aku chill orangnya. Tapi tulahkan, buat baik dengan orang, diri sendiri kene tanggung sebab tak boleh fokus :(
Takpe awak, kita tak kisah :) asalkan hati awak tak sakit bila awak yang kene pindah. Sebab aku takot nanti kau pendam. Tapi aku cuba buang perasaan ni And think positif :)
Pelajaran pulak, fizik, kimia, bio And Addmath. Kimia aku rasa okay lagi dengan bio. Tapi addmath And fizik masih tak okay. Aku ketinggalan sebab tak masuk kelas addmath. Fizik pulak aku tak dapat follow sebab ada mensyuarat pengawas, lagi satu hari aku pergi pertandingan chess, then cikgu dah tak mengajar 3 minggu. So aku memang ketinggalan. Aku je :( so cuti ni aku akan study semua subjek yang aku lemah sangat-sangat. Ni je kowt yang panjang sangat aku nak citer tu. Hehe papai assalamualaikum :)

PASTFUTURE


Post a Comment