Q U E E N ♡
About;
What's Happening?

1 2 3 4

Shout here;
Talk to much

Archive;
Preview Old Post

Credit;
The Cretive!

© 2013 - Full Template by Arrien Amani and someone help me is Mayra and Inficon . Edit by Shahirah.

New Look for 2013
Saturday, 23 February 2013 | 0 Comments

Perasan tak blog titew yang omey ni dah bertukar face? New look hang tao? Haha. To sesiapa yang tak pernah datang blog ni and tak pernah tengok wajah blog pinky yang dulu..
Ni haaa.. still pinky and colourful sket. Hehe sebab tuannye suke color soft but nice :)
Tahun baru kan? Baru dapat edit blog ni. Coz ada halangan, shira da tulis kan entri sebelum ni lappy rosak :3 Itu lee halangannye. Sob Sob kesiankan?


Minggu ni buzzy meyh! Minggu depan lagi buzzy mengalahkan PM Malaysia kita. Haha. Isnin ni pergi main netball. Then teusday until thursday ada dekat sekolah haji apa ntah dekat pedas, main chess. Korang doakan Shira tao tao :3 Hehe
Lepas dah habis sume tu. Shira akan muncul lagi dalam entri seterusnya. Macam2 nak buat. Dah plan. Tapi kalau cakap apa yang dha dirancang kalau tak buat malu jea kan? So senyap dulu lah. Sebab masa nak ngadap lappy ni bukan selalu dapat. 
Okay lha, setakat ni jea jari jemari ni rajin menulis. See uolls next entri :) xoxo

PASTFUTURE


Post a Comment