Q U E E N ♡
About;
What's Happening?

1 2 3 4

Shout here;
Talk to much

Archive;
Preview Old Post

Credit;
The Cretive!

© 2013 - Full Template by Arrien Amani and someone help me is Mayra and Inficon . Edit by Shahirah.

Latihan Pusat Catur
Sunday, 24 February 2013 | 2 Comments

20/2 hari tu Shira pergi latihan pusat bertempat di MRSM gmencheh, 2hari dekat situ. tapi tak tidur okay? kene ulang alik lah selama dua hari tu. alah dekat je puns. 
Pengalaman dekat situ "boleh laa" dikatakan. Yang best cuma mak cik kantin dia mesra giler. speaking tauu! dia gelar diri dia "mama". Haha. Maybe dia dulu cikgu yang dah pencen. cara dia tu nampak macam cikgu. tegas kowt. speaking dia kalah mat salleh u! Hebat kans? Haha. k serious ni!
Dia ada dua orang daughter belajar dekat situ. coz shira nampak anak2 dia singgah masa kitorang tengah rehat makan dekat situ.. namppak anak2 dia datang salam and cium pipi "mama". Sweet u! Then "mama" nampak aku usha apa yang diorang seberanak buat dia senyum dekat aku. Haha. malu jea. aku plak pegy balas balik senyuman dia tu dalam keadaan blurrr! :3
First day kitroang berkumpul dekat libary. Besar kowt libary dia. Dua tingkat tak silap! ada air-cond. best giler! tak macam libary sekolah aku. Haha. yelah sekolah lama kans? sekolah diorang tu baru je lagi. nak dekat 7 tahun jea baru. untong lah sape sekolah sane.. semua budak pandai2..
Day two, latihan dijalankan dekat dewan besar plak! Kali ni lagi lah! dewan puns ada air-cond! perghh! pastu ada piano. bestnye~ lawa giler dewan dia. tak macam sekolah aku. Haha. Eh? patutnye bersyukurlah kans? Haha. Alhamdulillah :) kalau dibandingkan dengan sekolah aku. sekolah diorang lah lagi awesome.
sekolah aku memang tak lahh! Haha.
masa latihan tu rasa kejap je berlalu.. serious! baru main satu game dah 2 jam berlalu.. nak2 lawan dengan jurulatih! lagi lah kan? shira lawan dengan coach chess shira kalah. cume sorang jea yang dapat kalahkan coach dari sekolah jelai. student mrsm lelaki. terer lah! tabik sama lu!
shira asyik kalah jea haritu, tak tao kenapa??? bila balik pening kepala. makan apa semua tak boleh. muntah balik. yang seramnye. lawan budak umur 11 tahun puns shira kalah. untongla orang yang lawan shira haritu. dapat menang free jea. haha. *malu sebenarnya.
Apa-apa puns. Pertandingan catur peringkat Negeri ni shira akan buktikan. Awak semua doakan shira ye? minta sangat2 kalau pun kita tak saling mengenali. awak dapat pahala dan awak akan dapat jugak apa yang awak doakan untuk orang. tak rugi puns :)
oklah. i need to practise. coz practise makes perfect :)
Assalamualaikum :3

PASTFUTURE


Blogger Nurul Fatihah (fatih fatihah) said...

good luck shira...sesamela kite mengejar hadiah yee...hehe

 
Blogger Shira Nur said...

@Nurul Fatihah yup kawan :) rezeki masing-masing. kalau takde rezeki maybe tahun depan kans? hehe ^^

 

Post a Comment