Q U E E N ♡
About;
What's Happening?

1 2 3 4

Shout here;
Talk to much

Archive;
Preview Old Post

Credit;
The Cretive!

© 2013 - Full Template by Arrien Amani and someone help me is Mayra and Inficon . Edit by Shahirah.

Taniah! Taniah!
Tuesday, 15 January 2013 | 0 Comments

Taniah kepada kawan-kawan yang dapat tawaran ke asrama, sama ada ke sbp, teknik, sekolah agama, or kolej vokay. Shira tumpang gembira boleh ?
Tapi sedih laa ada kawan Shira yang sorang tuh nak pindah :(
Sampai hati dia. Takpa lah, pergilah nanti kalau-kalau cuti sekolah kita lepak lah, rumah sebelah-sebelah jea.
Nak tahu siapa? Tengok Sini>>
Taniah lagi sekali, sorry pagi tadi aku tersontap :p 
Dah dua orang kawan yang paling Shira rapat nak pindah :( Intan and diyana. Tak suke! Harap diyana tak pindah :( Jangan lahhh diyaaannaaaa! Kesian lah aku :'(
Lepas ni mase balik kene tunggu van sorang-sorang dekat depan sekolah. Dah takde kawan lagi dah! Hidup sunyi selamanya :'( Tapi Shira akan try! *ayat sedih!
Shira hari tu mohon teknik, dengan kolej vokay. Tapi mase check! Ada kolej vokay jea. Nampak sangat skola teknik taknak terime aku! --' Kolej Vokay pun same, tak dapat jugak! Takpe laa, Shira memang ditakdirkan sekolah dekat smkbj! :) Tapi yang Shira pelik yang dapat satu A dapat tawaran kolej vokay tuh! Haha. Lagi sekali, sekolah tuh pun taknak terime aku! --' Kejam betul! Kesian aku.
Tak kisah. Nak sedih? Memang tak lah :) 
Shira rasa semangat giler nak belajar ni sebab buku semua subjek dah beli :) Amik aliran sains. Bayangkan Fizik lambat giler aku nak faham! Adesss -,-
 Pastu pulak jadual waktu harian dah kene ikut. Kalau tak ibu marah. Bayangkan 4.30-6.00 ptg Riadah or free time. So mase ni lah masa untuk online :) Harhar. Duduk rumah macam duduk dekat asrama plak rasenye. 
Okay lahh, dah nak pukul 6, karang tak pasal-pasal kene marah. Lagi sekali taniah kawan-kawan! :)
Jangan lupa saya disini :) Halo-halo saya jangan dilupa juga! Haha. Ayat macam budak darjah satu.



PASTFUTURE


Post a Comment