Q U E E N ♡
About;
What's Happening?

1 2 3 4

Shout here;
Talk to much

Archive;
Preview Old Post

Credit;
The Cretive!

© 2013 - Full Template by Arrien Amani and someone help me is Mayra and Inficon . Edit by Shahirah.

New book!
Thursday, 10 January 2013 | 4 Comments
Banyak HAPPY :) Dah beli buku baru. Yeah! Semalam alhamdulillah dapat beli buku, walaupun kepenatan baru balik sekolah terus tidur. Bayangkan? Maklumlah dapat teddy bear dari adik angkat. Thank you Adik Erra <3 
Masa ibu kejutkan suro bangun punyalah liat nak bangun. Bila ayah suro bangun bukan main cepat bangun. Haha. Tahu takot! Shira terkejut jugaklah ttbe nak pergi beli buku semalam jugak. Shira tahu ayah balik lambat keje takde masa nak belikan buku and ibu cakap biar beli awal, boleh score and faham setiap subjek. kalau tak paham tanya ibu <3 
kiranya macam tulah ibu Shira nak Shira dapat keputusan yang cemerlang. Masa dalam kete Shira nangis sikit sebab terharu, ibu ayah memang berharap Shira jadi seorang anak yang cemerlang. and Shiralah satu-satunya anak perempuan mereka. Yes! Shira akan buktikan. Dengan izin Allah :'( Terima kasih ibu ayah kerana selalu doakan Shira. Ambil berat tentang Shira. 
So semalam hari free ayah bawak Shira beli buku. Semalam jugak bermain 'message' dengan sorang budak tuh. Entah mimpi apa entah ttbe mesej. Tanya pasal rumah sukan jea. Haha tahulah rumah sukan kita sama. Kan kan? So semalam beli buku dekat kedai Popular, Jusco. 
Shira beli buku rujukan Karangan BM and BI. Buku latihan Addmath, Math, Bio, Kimia, Fizik, Sejarah, agama and buku nota Agama. Terkejut jugaklah ingatkan beli dua tiga jea. Rupa-rupanya ibu suro beli sekali semua. Happy sangat! :) Then beli fail and buku log. Lepas tu jalan-jalan. Then pergi Mydin beli barang dapur sikit. Then pergi makan. Then balik. Then susun buku. Then ayen baju. Then tido. Haha. Kla nak balut buku baru. Then nak buat jadual belajar ^^v  Assalamualaikum
#SPM Candidates 2014!

PASTFUTURE


Blogger Nurul Fatihah (fatih fatihah) said...

wow..orang tu mcj ko sbb die rindu la sayang..hehe ^_^ sedap lagu ko ni..layan je aku dengar

 
Blogger NARBANA said...

wahh..bersemangat kawan aq sorunk nihh!! byk buku beli yeee..kite share2 okei?? :)

 
Blogger Shira Nur said...

Haha, memandai jea ko ni fatihah. Dia tak cakap pun yang dia rindu. Hahaha.

 
Blogger Shira Nur said...

Haha, boleh-boleh. Nanti kalo intan pindah aku duduk sebelah ko. Boleh kita study same-same :)

 

Post a Comment