Q U E E N ♡
About;
What's Happening?

1 2 3 4

Shout here;
Talk to much

Archive;
Preview Old Post

Credit;
The Cretive!

© 2013 - Full Template by Arrien Amani and someone help me is Mayra and Inficon . Edit by Shahirah.

I'm Fine
Thursday, 17 January 2013 | 2 Comments

Sedih sangat hari ni. Shira menangis dalam hati jea lah. Orang tak tahu kita suke ke gembira tapi yang pasti hari ni Shira hanya mampu buat *fake smile*. Tapi dalam hati sangat sedih!
Ya Allah, apa yang akan berlaku selepas-selepas ni? Adakah aku mampu bertahan dengan dugaan hidup ni? Ya Allah bantulah aku! Berilah kebahagiaan kepada aku Ya Allah :'( *sangat sedih*
shira dah tak tahu hidup shira ni akan datang okay ke tak okay. Takpe, shira masih ada kawan yang lain. 
Tapi dalam berjuta-juta hanya sorang jea yang betul-betul paham pasal kita. Dan hanya dia sorang jea yang paham shira dan sekarang dia nak tinggalkan shira :'(
Takpe shira kuatkan semangat! Dia biarlah dengan hidup dia, kau ada hidup sendiri shira ! Dia tak kemana pun! Okay okay tak kemana!
Esok hari last dia ada dekat sekolah, rasa macam takde mood jea nak cakap dengan dia. sebab hati menahan air mata dari t'keluar. rasa sunyilah lepas dia pergi :'(
Hari-hari aku siapa lagi yang nak happykan? Ada ke? Sila jawap? :'(
Dah laa rasa malas nak feeling lebih-lebih! Jiwa ni tak tenteram.
Lepas ni shira hanya menyendiri, dan terus menyendiri. Jiwa tak kuat! Takde semangat!
Takde apa yang boleh menghalang untuk capai kejayaan. 
So teruskanlah kawan! Just go on. and jangan hiraukan perasaan aku ni dan yang lain :)
Gud luck! :'(

PASTFUTURE


Blogger NAR said...

don't sad sad larh! SMILE!! :) :) :)

 
Blogger Shira Nur said...

Okay idah! :)

 

Post a Comment