Q U E E N ♡
About;
What's Happening?

1 2 3 4

Shout here;
Talk to much

Archive;
Preview Old Post

Credit;
The Cretive!

© 2013 - Full Template by Arrien Amani and someone help me is Mayra and Inficon . Edit by Shahirah.

4 Sains
Monday, 7 January 2013 | 0 Comments
Hari ni 7/1/13 ada orentasi. Ada ceramah motivasi khas untuk tingkatan 4  :) 
Best memang best! Esok pun ada lagi. Lepastu dah kene belajar, ohh homeworkk berlambak :(
Dah jarang online. Banyak mulut bagi nasihat membina, *krik* form 4 tahun ni bukan tahun honeymoon. Hari ni banyak sangat laa dapat motivasi. Alhamdulillah apa yang dipesan hari ni inshaAllah Shira akan ingat and cube sedaya upaya tanam dalam diri Shira. Tapi hari ni macam tak hapenning sangat. Entah laa. Tak tao kenapa. Sebelum ni okay jea. Hm.

So dalam kelas Shira duduk tengah baris kedua yang warna coklat tuh. duduk bawah kipas dengan diyana. yang meja warna pink pelajar perempuan, yang warna purple pelajar lelaki. Sikitkan pelajar lelaki? 5 orang jea. Walaupun sikit bilangan pelajar dalam kelas 4 Sains, kelas kami tetap hapenning! ^^ Hope takde yang pindah laa. Chong Jing Wen dah pindah ke SMK Tengku Besar Tampin (tbs). Dia pindah sana sebab silibus dah tukar, contoh Bio, Kimia, Fizik etc belajar dalam bahasa melayu.  Tapi tbs tetap pakai bahasa inggeris. Maybe lee :)
Dalam makmal fizik, bio, and kimia Shira duduk meja belah kiri meja paling depan. Yang tanda (x) tuh tempat duduk Shira dalam makmal. Alhamdulillah boleh fokus :) Dalam ketiga2 makmal orang yang duduk belah kanan Shira, is Intan and belah kiri Shira pulak is diyana. Hm kami macam sibilings dah kan? :) BFF katanya. 

Tadi dekat kantin sepatutnya Emited disatukan, *ecehAyat* Haha. Tapi fatihah balik. So satu meja cuma kami berlima. Kawan yang lain duduk tempat lain dengan syasya and ecah. tak tao kenapa. Nvr mind :) suka hatilahkan nak duduk mana takde orng nak marah. Asalkan korang selesa :D
Okay papaii :) Tamat... 

PASTFUTURE


Post a Comment