Q U E E N ♡
About;
What's Happening?

1 2 3 4

Shout here;
Talk to much

Archive;
Preview Old Post

Credit;
The Cretive!

© 2013 - Full Template by Arrien Amani and someone help me is Mayra and Inficon . Edit by Shahirah.

Sekolah Baru
Saturday, 29 December 2012 | 0 Comments
Huhhh! Lagi berapa hari lagi nak tahun baru 2013 kan? Then bermulalah sesi persekolahan. Ehh? Shira dah Form4? Cepatkan masa berlalu? Tutptup dah lepas PMR. Lepastu amik SPM, then abis sekolah kawen. Ehh? Hahaha. Annoying betul -,- Okay hari ni nak citer sikit. Rusing memikirkan pasal nak pindah sekolah ke tak? Nak ke tak? Nak ke tak? Pening2!! Sayang nak tinggalkan SMK Bukit Jalor :( *NangisHentakKaki! Act Shira dah mohon banyak sekolah :) Nak tahu sekolah mana? Nak kea? :/ Okay2 SMT Bukit Piatu, Melaka. KV Dato Undang Hj Mohamad Sharip. Yang lain2 Shira tak tahu nama penuh. So memang minta area Melaka, Negeri Sembilan and Johor/Kl. Tulah susah nak buat pilihan. Senang sekolah bukit jalor jea :) Haha. Cakap pasal sekolah Shira. Hari pertama sekolah kene lah datang kan sampai dapat tawaran. Maybe kene tunggu tiga minggu. Maybe lah. Sebab tak tahu. Hehe :D So nanti pergi sekolah kene pakai baju tahun lepas, brg2 semua tahun lepas. Alat tulis jea beli. Walaupun baju dah senteng and kecik! Bantai jea :) Watlek! ^^v Ada muke kesah? Haha. Nanti dapatlah temankan adik Shira yang baru nak naik Form1 kejap. Ala. Hope sekolah sane. Tapi.... Mesti kelas sains kan? Ehh tanak laa. Add Math, Kimia, Biologi, Fizik. nak2 ditambah dengan Sejarah kertas 3. Shira tak boleh ohh~ Aduhh berbelah bahagi pulak! Acano ni? :/ Ok dengar jea laa cakap Ibu. Maybe pilihan ibu adalah pilihan terbaik siapa tahu? Kan kan kan? So ikot jela :) 
Ingat lagi tahun lepas Shira tak tidur masa first day sekolah. Haha excited dgn takot terlewat pergi sekolah. Ada jugak wujud orang macam Shira ni kan? So tahun ni nak berjaga lagi ke? Haha. Shira ni dah lah pemalas nak bangun awal. Tapi kadang2 jea laa. Tak selalu okay? 
               
Firstday sekolah dah kene buat keje, ialah pengawas kan kan? Pakai baju kuning, tudung kuning, kain hitam. Okay sekarang dah berjinak2 dengan 'dodol' Hahaha. Dodol ni Shira kopipasta then edit warna. Original tudung warna Putih ditukar kepada Kuning, then lencana dari hijau kepada biru cacat, beg biru kepada kuning, shadow dari hijau kepada pink, and kain daripada biru kepada hitam. Tapi kasut tak tukar warna, sepatutnya warna hitam :) Haahaha suke2 jea ciplak kan? Alaa orang kasi freebies bkn macam awk2 kedekut siap watermark :p Okay agaknya nanti hari pertama sekolah goman Shira macam ni kowt. Hahaha. Comel jea kan kan? ;)


PASTFUTURE


Post a Comment