Q U E E N ♡
About;
What's Happening?

1 2 3 4

Shout here;
Talk to much

Archive;
Preview Old Post

Credit;
The Cretive!

© 2013 - Full Template by Arrien Amani and someone help me is Mayra and Inficon . Edit by Shahirah.

Budak Hingusan
Saturday, 22 December 2012 | 0 Comments
Ramai yang nak tahu result PMR Shira? Haha, nanti tunggu tahun depan Shira update okay? :p Hehe, sebenarnya hari ni Shira nak update bende yang Shira buat time tecik2 dulu. Sebelum akil baligh. Hahaha, zaman budak hingusan! Dulu pernah main susun kerusi then buat bulatan then masuk dalam kerusi tu menyarap macam askar tengah berperang. Wahh wahh berbakat betul boleh kan jadi askar? Haha :3 Okay dulu-dulu main dengan adik Shira tak silap Angah Shira puns join umur time tue masih satu angka. Dekat kampung puns ada gak tapi gune kusyen kerusi. Haha memang lawak!


 Okay sekarang Shira mengaku Shira pernah buat. Haha, lawak jea bila ingad balik time dulu-dulu sampai tidur puns dalam tue. Ibu ayah balik kerja kene marah sebab umah bersepah! Haha XD

Sekarang tercari-cari apa yang nak di minta dari ibu. Haha memanglah kalau ikutkan hati tak payah! Tapi mungkin ni peluang seumur hidup Shira. First cakap nak Basikal Fixie digelakkan :( Then apa lagi? Karang cakap Iphone 5 haha terdiam! Okay sekarang nak cari Phone tapi cari punya cari takde yang berkenan di hati. Yang berkenan di hati iPhone 4s/iPhone 5. Haha tapi tak boleh sebab tak dapat straight A. Any request phone apa yang best. FYI Shira tak suke phone jenama Samsung. Oooppsss! Sorry. Sebab apa tak suke? Sebab phone Samsung ni ciplak idea Smartphone lain. Haha haritu padan muke kene saman dengan Syarikat Apple, tapi Syarikat Samsung kurang ajak! Namun begitu Samsung tidak sewenangnya merelakan tindakan Apple itu dengan membuat bayaran saman sebanyak 1USD Billion menggunakan syiling 5 sen ! Menurut sumber yang boleh dipercayai, sebanyak 30 trak digunakan untuk mengangkut syiling syiling tersebut. Ini kerana di dalam syarat saman tersebut tidak dinyatakan cara pembayaran yang harus digunakan. See? 
Dulu Shira minat dengan Samsung Ace! Tapi haa lupakan jela. Lebih baik beli BB kalau camni. Baru-baru ni dengar cerita Ipad mini dah keluar! OMG nak satu Ibu. Eh? Hehe. Okay laa better Shira minta ibu satu lori baju baru :p Haha. Pening nak pikir...bersambung....

PASTFUTURE