Q U E E N ♡
About;
What's Happening?

1 2 3 4

Shout here;
Talk to much

Archive;
Preview Old Post

Credit;
The Cretive!

© 2013 - Full Template by Arrien Amani and someone help me is Mayra and Inficon . Edit by Shahirah.

Emel Kementerian Pelajaran
Thursday, 29 November 2012 | 0 Comments
Hari pagi Jumaat =) Korang semua sihat? Okay Pagi lagi Shira dah bangun. Shira solat then bukak Twitter. Amboii-2 semua cakap pasal Result Pmr! Oh amm gee. Berdebar-debar. Then ada pulak yang kata 19 Dis and ada yang kata 20 Dis result Pmr keluar! Haishh. Mulalah jantung ni berdenyut kencang. Tangan mula sejuk. Lepas tu Shira cuba try bukak Facebook Kementerian. Try tengok manalah tahu ada news pasal PMR kea kan? So nampak lah "Terima kasih atas maklum balas yang tuan/puan berikan. Sebarang pertanyaan, aduan serta cadangan, sila hubungi khidmat pelanggan kami di talian 03 7723 7070 atau emelkan kepada kpkpm@moe.gov.my. Terima kasih." Bila nampak emelkan tu apa lagi Shira terus bukak Yahoo! Jeng jeng jen! Hasilnya...


Yang ni Shira hantar, bahasa tu boleh tahan. Haha. Budi bahasa nyett xD


 Tiba-tiba, *toink* Hehe :DD Sah ni dia dah balas. Tuptup tengok betul! Happynya.. Tapi kene Nama penuh la, No ic la, Alamat sekolah la. Hayo.. Nasib baik tak tanya ada boyfriend tak? Kalau tak tangan setapak dekat dahi! Hahaha ^^


Okay kepada kawan-kawan Shira, mesti tak sabarkan nak menjamah kek coklat nanti? Haha. Bersabar yee ^^ Especially Idah. Haha. Okay sampai disini. Assalamualaikum ^^ Have a nice day. Semoga kita beroleh keputusan yang cemerlang nanti! :D

PASTFUTURE