Q U E E N ♡
About;
What's Happening?

1 2 3 4

Shout here;
Talk to much

Archive;
Preview Old Post

Credit;
The Cretive!

© 2013 - Full Template by Arrien Amani and someone help me is Mayra and Inficon . Edit by Shahirah.

Hangout 20/10/12
Tuesday, 23 October 2012 | 0 Comments
"SORRY"
Lambat update!
Hari- Sabtu jalan-jalan dengan kawan-kawan lepasan PMR :) Hahaha, lepas Merdeka kitorang cadang nak hangout dekat Melaka. Akhirnya menjadi apa yang telah dirancang. Sehari sebelum hari tersebut, kitorang telah dimaklumkan bertolak awal pukul 9pagi. 

Sebelum pergi Melaka..
Pagi tue Shira dah bangun pukul 6pagi, siap-siapkan barang-barang keperluan nak pergi. Pilih baju, seluar, tudung, kasut semua tue. Lepas habis siapkan barang. Shira sambung tidur. Pagi tue Intan call. Shira jawab panggilan dia. Dia kata "dah siap belum?". Shira balas "eh? sekarang pukul berapa?" Dia balas balik "nak pukul 9 dah." Shira balas balik "hahh? weyh aku belum siap lagi. baru bangun ni. Sumpah weyh!" Then dia balas balik "cepat lah sikit." Shira balas balik "okay-okay, byee." 
Ya Allah, panik giler. Ibu Shira terkejut Shira gelabah semacam. Haha. Shira suruh ibu ironkan baju. Then masa pakai tudung. Ibu tolong tacapkan muka Shira. Hahaha. Macam budak-budak jea time tue Shira rase. Then ibu ambil baju cardigan tolong Shira pakaikan. Lawak gilerr! Sebenarnya Ibu tak tahu Shira nak pergi Melaka Sabtu tue. But before tue Shira dah inform kat Ibu yang Shira nak hang Melaka. Sebab tue lah Ibu tak kejutkan Shira pagi tue. Lepas dah siap Shira dengan muke seposen tanya Ibu, "Ibu Shira nak bawak Nikon bolehhhhh?" Ibu balas "amik laa cepat." Hahaha. Memang terkejut! Before this ibu tak kasi tao tak? Nak bawak pergi sekolah puns tak kasi. Hehe, itulah kelebihan bila dah lambat. Btw thannks Ibu :* Hihi.
Then pergi gate, intan ada dekat situ tunggu Shira. Then inan kata "Acik van punya tayar van bocor". kalo tak silap. Haha. Memang lega lahh bila dengar macam tue. Then masuk rumah balik. Ibu tanya "kenapa tak pergi lagi? Shira balas "acik van ada problem, tayar bocor." Then ibu suruh tunggu kjab sementara ibu masak . Shira keluar senyap-senyap, Then acik van sampai :) 
Dalam perjalanan, ibu call. Dekat mana sekarang? Shira balas "ada dekat bukit senggeh. nak sampai Jasin dah ni." Ibu balas "oh, ingadkan kau ada dekat gate." Shira balas lagi "haha, takdela bu." Ibu balas "okay la, jaga nikon tue baik-baik." Shira "okay bu. Bye." Ibu "bye."

Sesampai Melaka..







PASTFUTURE