Q U E E N ♡
About;
What's Happening?

1 2 3 4

Shout here;
Talk to much

Archive;
Preview Old Post

Credit;
The Cretive!

© 2013 - Full Template by Arrien Amani and someone help me is Mayra and Inficon . Edit by Shahirah.

PMR 2012 sudah TAMAT
Wednesday, 17 October 2012 | 0 Comments



Yeahhh. PMR 8A!



Shira buat pict ni sebagai wallpaper dekat nfon Shira mase PMR :)
Sikalang sudah tukar!

Akhirnya PMR sudah berakhir Isnin lepas, 
haha lambat update. Baru hari ni rajin nak update :)
Mase malam pertama peperiksaan, Shira study.
Sampai otak blank. Esok tue nak buat karangan tak cukup mase. So karangan merepek-2 jea.
Malam kedua Shira dah tak study, just bace-2 sejarah sikit. Ibu cakap tak payah study so Shira tydo awal.
Harhar ^^ Sebab esok exam BI dengan Geografi.
So it's okay larh. tak risau puns. Malam tue Shira dapat relax :) 
Tapi pagi tue, Ya Allah tyme tue jugak nak hafal novel. Tapi alhamdulillah lah boleh hafal.
Malam ketiga, exam Sains dgn sejarah. act nak bace buku. 
Adik Shira nampak Shira nak masuk tido. Dy marah Shira suruh Shira pergi study.
Padahal dy mase upsr puns tak study. Poyosss. Haha. Tapi terharu jugak ada yg care kita 
Tapi dy kadang-2 sengal dan masok air -.- Err

Insan yang paling banyak bagi Shira dorongan tentulah ibu ayh Shira :)



Sangat mengharap Shira dapat keputusan yang terbaik!



Ibu siap post dekat wall lagi tuh! Tapi rugi laa. Shira tak online sepanjang exam ni.
Kalau tak Shira lebih bersemangat nak exam! Hehehe :)
Sebelum PMR banyak kitorang buat lathan tubi. nak tengok?


Yang ni okay lagi. teramat lah tebal dan berat yang amat. Ad setengah lagi dkat sekolah.
Dah kasi cikgu untuk kitar semula. Yang ni Shira nak buang. Harhar ^^


Yang ni angah yang punya~ Brapa hari nak PMR baru beli. Sosososo... --'
Jadi still baru dan senang gler nak ingad. Shira sarankan adik-2 yang bakal menduduki PMR tahun depan beli buku ni. Semua subjek kecuali Agama, Kh dengan Mathematics.

 And lagi satu, bagi yang tak menguasai Sains boleh beli peta Minda. Memang best gler. Berbentuk E-Book. Boleh blaja dkat laptop dan boleh juga diprintkan supaya senang boleh bawak pergi sekolah sebangai rujukan. Cuba terjah -->Peta Minda Sains PMR. Harga masa Shira beli rm60 sekarang dah kurang rm50 jea. Bagi abang-2 and akq-2 yang spm tuh puns boleh beli :) Tapi untuk calon tahun depan lah. SPM puns tak lama lagi jea :) Kalau korang beli dua jenis buku ni A dalam tangan :) Insyallah. 
Calon PMR dikerah buat kata-2 semangat dalam bilik masing-2. *cett*
Antara kata-2 semangat yang Shira buat:-
1. Yakin pada diri sendiri adalah rahsia utama kejayaan.
2. I want be the success "PERSON".
3. Always mind set "8A".
4. Practise make "PERFECT".
5. Fight untill the "END".
6. Always believe "YOURSELF".



Siapa punya kerja ni? Malam lepas Shira MERDEKA ada bende alah tue.
Dah laa tulisan cakar ayam!  
Mesti kerja adik Shira, siapa lagi dah dia jea yang ada dalam rumah ni.
Along nak buat? Takde kerja dehh!

Lupa pulak nak update pasal Mohon restu, takpe.
Hari ni post yang special punya, all in one. Yang lepas-2 tak sempat diupdate, update sekali.
Jimat masa $$$. Hahaha.
Ayooo mohon restu. Shira pelajar perempuan yang pertama naik pentas minta maaf dkat cikgu.
Shira menangis. Sebak di dada Shira luahhhh kannnnn. Amik kau! 
Shira yang kurang bercakap ni menangis macam tu terok sekali.
Itu fakta, orang pendiam sebenarnya hati dia banyak yang terpendam. Orang yang terdekat puns tak boleh memahami orang macam Shira ni. Kalo sedeh? Memang pendiam dan tak akan banyak bercakap. Dan kalo happy? means happy la. Haha. Tapi kadang-2 Shira akan buat-2 happy walaupuns tengah sedeh!
Shira peluk Cikgu Azizah dengan cikgu Maimun kuat-2. Cikgu yang lain tak sangat. Taktao kenapa. Harhar ^^ *Ehh? Terpilih kasih pulak!*


Sumbangan dari koperasi sekolah buat semua pelajar PMR.


Kini dikau di simpan di dalam sebuah rak :)


 Yohooo. Dah boleh buang! Haha. 


 Di simpan sementara waktu :) 


 Terima kasih ku ucapkan :)



Bestnya PMR dah habis. Lega gila. Tapi sejak akhir-2 ni Shira jadi pelupa --' 
Tanya banglang :) Hihi. Dah nyanyuk agak ehh!

PASTFUTURE