Q U E E N ♡
About;
What's Happening?

1 2 3 4

Shout here;
Talk to much

Archive;
Preview Old Post

Credit;
The Cretive!

© 2013 - Full Template by Arrien Amani and someone help me is Mayra and Inficon . Edit by Shahirah.

Compeition of Indian Kollam
Thursday, 25 October 2012 | 0 Comments

First at all, Shira baru deactive Facebook :)
Malas lagi nak online facebook. so takde gune kowt online kalau takde benda nak post.
Facebook membosankan. Dari 2009 sampai sekarang. Nothing kowt.
Hari tue ada pertandingan buat Kollam India. Salah satu aktiviti lepas PMR kitorang. Lepas ni banyak lagi aktiviti yang cikgu rancang. Akan datang Jumaat ni tak silap ada pertandingan memasak. Tema: Mee, pencuci mulut & air buah. Dah la group dengan orang yang kita tak ngam. Tak suke kowt. Menyesal selasa hari tue tak datang. Benci lak aii. Boleh tak bahagi empat, empat. Biar sama rata sikit. Tolong weyhh aku merayu. Lagi sorang amik la budak lelaki kelas kita. Jangan lahh korang amik budak lelaki kelas lain. Grrr'.. Kalau satu team enam orang. Dahulukan lah EMITED. Sorry, aku tekanan sekarang :) Papehal call aku yurp? *tension* Kollam, nasib baik Eqqin dengan Diyana pergi menembak dekat sekolah taha. Kalau tak aku kumpulan dengan budak usm sekali. Ehh, mana aci tao tak? Aku nak kumpulan dengan EMITED. Asalkan ada Intan. tue jea kowt. Kalau tak dapat kumpulan dengan kaulah kan. Kompem hari tue aku tak nak datang. Baik duduk rumah lagi senang. Tak menyusahkan diri sendiri dan tak sakit hati :) Ehh aku puns ada perasaan. Tao tak? Ini tidak adil, tidak adil.

Back to story.  This is our hands work :)
First place.


Second place.


Third place.


Fourth place.


 Fifth place.


 Sixth place.



Happy coz dapat first palce. Wahhh, wahh! Pemenang tempatke-4,5,6 dapat RM10 setiap group.
1,2,3. Tak tahu lagi apa hadiahnya :) 
Okay. Bhoiii.


PASTFUTURE