Q U E E N ♡
About;
What's Happening?

1 2 3 4

Shout here;
Talk to much

Archive;
Preview Old Post

Credit;
The Cretive!

© 2013 - Full Template by Arrien Amani and someone help me is Mayra and Inficon . Edit by Shahirah.

BBQ Ex PMR Candidates
Friday, 19 October 2012 | 0 Comments

Amboii tajuk bukan main lagi :)
Semalam hari jumaat kan kawan-2? Erk macam bdk-2 jea.
Sekolah *mention sikit* Menengah Kebangsaan Bukit Jalor, sekolah kita lahh, ada buat makan-2 khas untuk pelajar tingkatan tiga! tingakatan tiga sahaja! itulah antara program yang pihak sekolah rancang bagi mengisi program tingkatan tiga tahun ini. Betapa baiknya cikgu-2 smkbj. Terharunya kami bila dengar Ustazah Zainon cakap "saya buat ni untuk kamu semua khas pelajar tingkatan tiga." 
Hikhik, so lepas majlis bacaan yassin habis ada taklimat daripada tuan pengetua untuk pelajar tingkatan empat pasal exam.   yang tingkatan tiga ada yang buat kerja sendiri. Haha. Yang lain bersurai kecuali tingkatan empat dengan tiga jea stay dkat kantin lama. Lama lah jugak taklimat dari Tuan pengetua untuk membakar semangat akq-2 dan abg-2 tahun depan yang akan menduduki SPM. Tinggi betul harapan Tuan pengetua. Hushh    takpe-2, adik mu disini akan doakan kejayaan akq-2 dan abg-2 sekalian walaupun tahun depan adq mu ni tak bersekolah di sini lagi  hehe ^^v
Lepas taklimat dari Tuan pengetua habis, mulalah taklimat ringkas pasal menyembelih binatang daripada Ustaz Raof. Kelakar jea ustaz raof. Haha, cara dengan gaya dy tuh kelakar. Haha, ustaz lebih ceria berbanding tahun lepas. Haha. Kalo macam tue murid-2 lagi ceria bila nengok cikgu dia ceria. Lepas habis taklimat. Mula lah sesi penyembelihan ayam. Kalo tak silap ada lima kea enam ayam yang kene sembelih. Tingkatan empat lepas rehat ada exam, cume pagi tue diorag free so dorang nengok sesi penyembelihan yang dibimbing oleh staf sekolah. Pelajar perempuan tingkatan tiga yang lain takot nak nengok Kononnya lahh. Haha, so Shira and the geng siapkan bahan-2 untuk buad rencah *btolkea?* ayam dengan kuang asam untuk ikan bakar..










Muke-2 contoh pelajar yang rajin. Boleh kawin dah lepas ni. Hahaha 


  Picture credit : Cikgu Zati :)

Hurmm, banyak aktiviti yang pihak sekolah rancang. Best! macam-2 akiviti. Tak bosan. So siapa yang tak datang tuh rugi. Lagi-2 ada hadiah bagi setiap pertandingan aktiviti yang diadakan. Kalo macam ni setiap hari kene datang. Hahaha.
Ramai pelajar form3 yang tak datang, tengok lah tue. Ciput jea budak lelaki. Hashhhh! Mana lah pergi kaum lelaki? Kaum lelaki dah pupus. Haha. Kalo dikate pemalas marah pulak kan? Haha. Takpe dah Merdeka dahh kan? Haha so cikgu yang lain tak kesah! Yang penting peraturan tetap peraturan! 
Okay lahh, gtg :) Esok ada program. Tunggu post seterusnya. Pak cik ada halkum, assalamualaikum :)


PASTFUTURE