Q U E E N ♡
About;
What's Happening?

1 2 3 4

Shout here;
Talk to much

Archive;
Preview Old Post

Credit;
The Cretive!

© 2013 - Full Template by Arrien Amani and someone help me is Mayra and Inficon . Edit by Shahirah.

Warna-warni hidupku
Tuesday, 11 September 2012 | 0 Comments

Aku pecaya setiap orang pasti ada warna kegemaran sendiri. Erkk :/ Aku tak silap kan ? 
Okfine, warna paling aku suka semua warna cerah-2.
Kenape ?
Sebab entahlah ! Haha dah minat nak buat macam mana :) Tapi aku rabun silau. Acano ni? Takde effect kan ? Dah minat tak dapat nak tolong haha.
Okay, warna yang paling aku suke sangat-2 yang pertama-tamanya warna PUTIH. Ohhmyyyy~ Favorite aku tue. 
Kenape? 
Sebab PUTIH itu suci dan bersih . Am I wrong? Haha whatever lah. But the truth I Love WHITE <3
Okay, second colour yang aku obses giler-2.
Hahaha ^^ korunk mesty tao.
Warna PINK. Tak tao lahh.  Aku obses colour ni tapi tak jaRang nak kumpul brg yang berwarna pinky. Setakat bilik, alas meja belajar hello kitty, baju, buku-2 diari jea yang berwana pink. Semua atas meja belajar warna Pink, bedak, minyak wangi dan banyak lagi. ayoo perlu kea senaraikan semua? Haha, rasenya tak perlu kowt. Yang penting dkat skola aku takde brg-2 yang berwarna pink ;) macam budak-2 jea. Hahaha. Serious :D
Third colour yang aku Minat, GREEN!
Kenape?
Aduhhh tenang jea tgk warna ni :) Warna alam, bydaway aku rumah sukan Hijau. Tapi takde kene mengene. Aku suke warna hijau sejak aku dapat fail warne hijau dr cikgu Goh aku. Auwww, cantik sangat-2. Aku rase mahal fail tue. Designnya yang menarik. Masih aku simpan fail tue. Haha tue sejarah mulanya aku suke WARNA HIJAU.
GOO GREEN GOO !! 

Okay this is top 3 of the colour that I like  <3
How about You ? same like me ? Haha .

PASTFUTURE


Post a Comment