Q U E E N ♡
About;
What's Happening?

1 2 3 4

Shout here;
Talk to much

Archive;
Preview Old Post

Credit;
The Cretive!

© 2013 - Full Template by Arrien Amani and someone help me is Mayra and Inficon . Edit by Shahirah.

The story All in One
Saturday, 25 August 2012 | 0 Comments

All in One! Yeahh dha lame takk update blog :)
MIsssyouuall :D
Firstly Shira nak update pasal Trial PMR kitew. Hiwhiw. First at all Shira nak ucapkan Selamat Hari Raya Aidilfitri Maaf Zahir & Batin . Okay, Trial Shira macam mana? Nasib baik ramai yang tak tanya pasal Trial. Setakat ni alhamdulillah lah ad A's :) Belum dapat semua paper lagi. Walaupun KHB tue 78% Shira anggap itu cabaran, Shira yakin & pasti Shira boleh dapat straight A's. Insyallah dengan Izin Allah.

Second, nak ceritara pasal Raye lahh ^^ v Hihiw. Korang dapat banyak duit raya? Kitew banyak woo~ Walaupun dah tua bangka. Haha, tak malu kan dah besar nak duit raya :D Alooorhh, nak jugak. nanti jelous laa bebudak dapat. nanti sentap siapa nak pujuk kan? Hari raya pertama, malam raya kami bertiga tambah sekor adik Shira :) Shira , Nisa dan Intan Cintot bermalam di tangga depan rumah sampai pukul 4 1/2 pagi. Bayangkan lahh! Haha, kitorang tengok citer 8 jam, Twilight, Piranha HD banyak lagi dkat netbok dua beradik ni. Hahaha, yang citer piranha tu ish-3. Haha, sengal jeaa kan? Tapi jangan risau kami cepat kan. Yang lain semua dah tidok buat taik mata, Haha. Si cintot main Ipad dia tuh. Nisa join kami tengok! Hahaha. Malam tuh seram sejuk. takodd woo. hantu dah bebas, macam-2 bunyi kiteorang dengar. Fuhhh. mata tak boleh tahan. Nisa & Intan dah tido dulu. Shira dengan adik Shira layan citer 8 Jam. Lepas abis tengok terus masuk tidok!

Keesokan harinya, tak bangun solat subuh. Shira-2. Ish-3. Haha. Shira ingat nak ikut yang lain pergi solat raya tapi perut berkeroncong. Then pagi tu makan dengan Nisa & Intan. Lepas makcik pakcik semua orang balik dari solat raya, ada sesi maaf bermaafan. Lepas tu kitorang pergi siap-2 nak amik gambar family by family. Thanks to akak Nana coz tolong makeupkan Shira. Then da habis sesi bergambar bertolak pergi kubur. Dkat kubur Jam sangat. Ramai giler. Lepastu singgah-2 rumah sedare mara kat situ. Raya pertama dah Masyukkk! Haha kacingggg-2 $$$ Raya kedua, tak bestt sangat. Sebab Nisa & Intan takder :'( Raya pertama petang lagi diorang dah balik kampung ayah diorang dkat Cheng. Kesunyian. Petang raye pertama tu Shira dengan family Shira pun bertolak dari Alor Gajah ke Kg. Duyong Melaka. dkat jea :) dkat sana jumpa sedara mara singapore ramai sangat. Haha, duit lagi masyukk!! Ehh, p/s Shira bukan mata duitan tao. Shira ingadkan dulu. Hehew ^^v Malam tu balik balik kg alor gajah sebab baju apa semua ada dekat sana.

Third story, BERaya :) Best sangat 24/8/12 semalam dapat jumpe akak Shira. Happy sangat-2 dapat jumpe dengan dia. akak Leyla malu-2 datang rumah Shira. Dia malu dengan kawan-2 Shira. Kebetulan bebudak ni nak datang raya so Ibu masak Mee Bandung. Ehh Silap mee Malaysia. Baru ada brand ;) Hahaha. Dapat Shira bergambar dengan akq Leyla. Akq Leyla kasi Shira banyak hadiah. Thanks a lot akq :* Heee Thank again and again :D Masa adik duduk sisi akak tu kan. akak makan sopan sangat. Alahaiii makwe siapakah tu? Haha, senyap jea. senyum jea ^^ Macam dah bisu plakk. membisukan diri seketika, masa balik puns sama tapi okay laa ada jugak suara yang keluar.

Yang Shira tak dapat lupakan Shira salam akq Leyla & muahh pipi kanan muahh pipi kiri :* Haha, kami sweet kan? sweet lagi kami dari gula-2 ;) Akq Leyla kasi teddy bear, duit rm20, tudung bawal tone biru dengan kuih ^_^ Akq-2, adikk taktao nak buat apa dengan duit tu. Adik cadang nak masok dalam bank dengan duit raye adik sekali boleh? Hihi :) Akq Shira ni baik sangat. Hmm :'( Maklum lah Shira takde Kakak. Teringin nak ada akak! Kalau Shira ada akak Shira nak share cerita pahit manis hidup Shira. tapi sayang :( Takpe, Shira selalu luahkan prasaan Shira kat akq Leyla. Akak Leyla puns anak tunggal. Takde adik bradik. Serupa kan? dia puns kalau ada masalah dia cerita dekat Shira :) kadang-2 kami nanges sama-2 dengar cerita masing-2. Bukan selalu laa.



All this from akq Leyla ^^v

PASTFUTURE