Q U E E N ♡
About;
What's Happening?

1 2 3 4

Shout here;
Talk to much

Archive;
Preview Old Post

Credit;
The Cretive!

© 2013 - Full Template by Arrien Amani and someone help me is Mayra and Inficon . Edit by Shahirah.

Trial PMR around corner
Saturday, 14 July 2012 | 0 Comments

1.Nampak perubahan tak kat blog ni? Hehew :*

    Ya Allah, lagi 22 hari sebelum trial PMR. nak menangis! kenapa cepat sangat masa berlalu? aku belum prepare lagi. acono ni? Okay, mulai hari ni aku janji shira akan kurangkan online fb, twitter, berblog, and texting. masa depan lagi penting betul tak? haa. cita-cita nak jawat jawatan pegawai tentera :) So kene lah terer bab math kan? hehew, baru aku tahu kenapa abang-2 aku bule dapat A math dalam upsr and pmr diorang. sebab diorang amalkan jamu mak dara. haha! act diorang usaha lha. take math is easy n fun with it! kan macam seronok jea bunyi tuh ye tak? baru aku rase seronoknya belajar math ni. Alots thanks to cikgu Azizah. 

    Subjek yang aku masih takk dapat control ialah subjek math! kedua bi diikuti sejarah yang turun mendadak dari A terus ke C! haha, teruk! tulha padah eh malas nak baca buku. naseb tak kene bebel! Ohh math, why dalam result aku kau yang tercorot? macam mana ni? malu lha aku dengan abang-2 aku nanti! kene BbOOO lha jawabnya. abang-2 aku sakai! belagak -,-

    Tapi hari ini masih ada masa lagi untuk aku berubah segalanya. Tak semestinya benda yang dha berlalu diulangi semula. tentu tidak! aku tak nak sume perkara tuh berlaku! sejarah tak mungkin berulang! yang dha lepas tu jadikan teladan dan pengajaran untuk diri ini! Kan? Exactly lha~ 

    NO NEED go tuition lha, belajar sendiri belum tentu dapat! ni kan nak pergi tuition. Hampeh! Online jea keje. To fatihah - Sorry yea, takk dapat join study sesame dengan balang and izlan kat rumah hang! Jadual padat. haha ;) Trial ohh trial PMR! Please be good with me. Please welcome us and give us straight A's result. Haha, hanya dewan sri jalor yang menjadi saksi kami pada hari besar itu. Huh -,- belom PMR lagi :'( Dah kecut perut ni dha~ Abis lha, hanya doa dan harapan yang dapat aku hulurkan kepada-Mu ya Allah. Bantulah aku ya Allah :') Berilah aku kesihatan dan tubun badan yang sihat pada hari itu dan berikanlah aku hidayah-Mu. Amin~

Kerja kursus dha settle bulan lepas. Alhamdulillah. So now cuma fokus 100% ! dha buzy sangat, banyak latihan tubi cikgu kasi. banyak homework. kusut! dalam kepala msty ada bab f1,f2,f3 for all subjek. Mudah-mudahan masih tersemat lagi apa yang dha diajar :) Trial 6 Ogos. Bulan ramadhan jatuh pada 17 ramadhan hingga 20 ramadhan (: PMR bulan Oktober, lepas raya pulak tuh! Dugaan :) Okayyyyy. My hope! I hope i'll gets 8A in PMR :) Doakan Shira yew :) mudah jea geng ! "Ya Allah, berikanlah Nur Shahirah Binti Laham keputusan yang cemerlang dalam trial PMR bagi tahun ini, semoga beliau dapat 8A dalam keputusan beliau". Kan senang nak dapat pahala :) doakan orang untuk kebaikan pun dapat pahal tao tak? Moga hamba yang doakan shira di tempatkan bersama-sama orang yang beriman di syurga kelak dan diberi hidayah. Amin~ 

P/s: Doa mesti ikhlas Okay ! ^_^

PASTFUTURE


Post a Comment