Q U E E N ♡
About;
What's Happening?

1 2 3 4

Shout here;
Talk to much

Archive;
Preview Old Post

Credit;
The Cretive!

© 2013 - Full Template by Arrien Amani and someone help me is Mayra and Inficon . Edit by Shahirah.

Demam
Tuesday, 17 July 2012 | 4 Comments

    OhhNoo! Twilight <3 bila nak muncul di pawagam -,- dha demam twilight dha ney. 
Last twilight , breaking dawn part 2 :'( Cepatnya~ Terobses sangat citer ney dengan cousin aku nisa and her little sister, cintot :) Robert Pattinson nisa punya. Aku? haha, aku tamak! dua-2 aku nak Edward dgn Jacob aka Taylor Lautner. Lahh! xkenal kea? Ex bf taylor swift lha! Si cintot suke ayah edward kodd :) HAHA. macam-2 kiteong ney. jangan dilayan. parah nanti terok! haha.

Woww, semalam jadi mc perhimpunan :/ first-2 takod. act suare aku mmg takde. aku demam ary ahad tuh. lame-2 aku borak-2 dgn si dia pgi tuh suare aku dha okay sikid :) mase nak berucap aduss. suare itik aku keluar. malu kodd. now still tak elok. but better than before. Alhamdulillah.

Hari ney takk pegy skola~ knp? Parents ad urusan work kat kl - HQ. aku puns taktao apa tuh HQ. nama syarikat kodd. sebab kedua aku takk larat coz last night feningfing kepala! rase nak terabur gigi aku ney. berdenyut-2. sakit sangad! dha lha ibu takde :'( Rindu kat ibu. okay, si dia puns takk pegy skola. 2x5 jea kami :) sehidop, tapi semati tuh. takk k?

Esok khabarnya ada teknik menjawab! huh -,- aku takk tao nak bawak ap. dy msg bawak jangka lukis, jangka sudut. jangka masa? haha , dgn buku poem . means esok ad program berkaitan math and bahasa. I got it! Wahh! esok ad teknik menjawab math <3 Mesti kne khusyuk , bagi tumpuan 100% nak dduk yang paling depan sekali kalau buley :) 

PASTFUTURE


Blogger Nurul Fatihah (fatih fatihah) said...

yo lah tmpat paling dpan..hakikatnye,,kite dok baris no 2 ^_^

 
Blogger Shira Nur said...

@Nurul Fatihah (fatih fatihah)
Nak but cmne, terpakse mengalah dgn yg lain. hehe :) depan lha tue. meja no2, sebelah kau lgy tue ^_^

 
Blogger Nurul Fatihah (fatih fatihah) said...

pape je la..janji ilmu masyuk...ko pon focus nau aq tngok mse bengkel

 
Blogger Shira Nur said...

 

Post a Comment