Q U E E N ♡
About;
What's Happening?

1 2 3 4

Shout here;
Talk to much

Archive;
Preview Old Post

Credit;
The Cretive!

© 2013 - Full Template by Arrien Amani and someone help me is Mayra and Inficon . Edit by Shahirah.

No Title
Saturday, 26 May 2012 | 0 Comments
 To my friend ,
sorry atas post aku yang hari tuh .
Aku takk salahkan sesiapa . Remember !
Aku dha lupekan angkara siapa . aku cuma gurau jea . for fun .
Gurau , setiap gurau ada batasnya . aku tahu gurau aku terlebih .
Aku rase yang bab merempat tuh perkara yang selalo aku jadikan bahan gurau !
Bagi korunk maybe takk and mungkin ada yang terasa . 
Aku tahu korunk dha tanakk datang rumah aku lagi :(
Aku tak kesah , tapi aku akan happy kalo korunk datang rumah aku lagii .
Walaupun cuma datang masa hari Raya . takk kesah lah :'(
Aku dah sakitkan hati korunk . Bagos lah kalau korunk sakitkan hati aku pulak :)
"What You Give , You Get Back !"
Aku takk kesah :) Buatlah banyak kali puns .
Aku seorang yang pedendam perasaan . Sakit hati aku neh . Aku tanggung :)
Kalau lah korunk di tempat aku sekarang pasti korunk rase apa yang aku rase :)
Yupp ^^v Be happy . Walaupun hati pedih untuk menyatakan :)
Blog inilah yang jadi teman untuk luahan aku !
and yang gambar aku dengan diyana tuh kan ?
aku tulis kawan rapat takk kan salah kodd :'(
Hashh , takk paham aku weyh :'(
Aku tulis macam tuh sebab dekat fb dy captain gamba aku dengan ,
dy tulis kami bukan lesbian , tapi kawan rapat .

P/s : aku takk suke mulot sosial :'(


PASTFUTURE


Post a Comment