Q U E E N ♡
About;
What's Happening?

1 2 3 4

Shout here;
Talk to much

Archive;
Preview Old Post

Credit;
The Cretive!

© 2013 - Full Template by Arrien Amani and someone help me is Mayra and Inficon . Edit by Shahirah.

March and April Diary
Friday, 13 April 2012 | 0 Comments
Haiii blogger ^^
Act lama takk update blog neh !
Okay , banyak yang berlaku dalam bulan MAC tahun 2012 ini .
Bulan MAC adalah bulan yang paling buzzy yang amat sesangat .
Why ? Coz lepas jea exam UF1 in school byk xtiviti yang Shira n emited sertai .
Skunk dha masok bulan 4 aka April kan ? Masih buzzy .
dekat 1 Month takk study . Ngehhngehh . Sampai ada cikgu yang marah .
sowwy teacher , sowwy sesangat !
Antara xtiviti yang telah Shira sertai latihan Choral Speaking .
After kene marah kitorang buad yang terbaik dlm competition Choral .
Alhamdulillah , 
takk dapat first and second place third place puns jdy .


yang menjadikan kitorang bersemangat adalah !
Ermmm , korunk nak tahu kea ? Okey .
First coz tak masuk kelas , rase rugi dan ketinggalan .
Second , pagi before pgy Choral kteorng meet our principal .
Amik berkat , cium tangan :)
Beliau ada berjanji kalo get places beliau nak belanja makan .
Then , beliau beri nasihat !
And before hari pertandingan (Wed) our participants who join choral 
kene choral dekat stage semperna pelancaran bulan bahasa tak silap !


With our principal and teachers 


In Morning - No Fake Smile there , HAHA :)


In Days - Our Action after wins third places :D

One day after Choral Shira dikezutkan dengan KEMRI .
KEM KRS Peringkat Negeri . OMA !
Penat pluss letih ! Banyak giler ujian . 
Ujian kawad, kerohanian, ikhtiar hdp, simpulan, kcergasan etc . 
Paling Shira takk buley lupekan tyme pergi kubur . 
No giliran Shira yang ke 137 . Seram ! Ada yang nangis and ada yang takott .
Sementara tunggu giliran , 
Shira n kwn2 baru Shira tyto kat jalan tar di perkampungan dlm hutan .
Terpaksa tidur kat situ sebab dha ngantok sangat . Kesian kan ?
Bayangkan lah dekat pukul 5:30 pgi baru turn Shira .
Tido takk lena , ada semut api , nyamuk banyak dgn bunyi cengkerik .
Naseb baik tade katakkk !


Gelimatt , the ugly Frog <--


Picture neh tyme nak pergi ujian kawad ^^

Okay, takk dapat pangkat puns , bukan rezeki .
Kalo bersedia awal-2 msty dapat pangkat . Insyallah .
Neh angin takde ribut lagy lha kan ? HAHA . Merepek !

Okay , next week ada Pertandingan Kawad plak ! Hehe .
Kbyee , assalamualaikum guyss .
FULL STOP (.)

PASTFUTURE