Q U E E N ♡
About;
What's Happening?

1 2 3 4

Shout here;
Talk to much

Archive;
Preview Old Post

Credit;
The Cretive!

© 2013 - Full Template by Arrien Amani and someone help me is Mayra and Inficon . Edit by Shahirah.

Pelajar Elit PMR 2012
Thursday, 16 February 2012 | 4 Comments

Haii haii ^^ Press Sini <3
Firstly Shira nak ucap syukur kepada Allah S.W.T yang telah makbulkan doa Shira
untuk menjadi salah seorang dari pelajar elit PMR tahun 2012.
Terus-terang, Shira sangat terjekut dan terharu bila nama Shira tersenarai jadi pelajar Elit.
Alhamdulillah, alhamdulillah. Syukur..
Dan juga berkat doa ibu bapa yang terus doakan Shira berjaya.
Shira berharap Shira dapat keputusan yang cemerlang dan mendapat straight A's (:
Korunk doakan Shira yew (: 
Shira berharap kepada yang akan menduduki exam besar PMR ty Do the best !
Buad yang terbaek dari pelajar PMR tahun lepas . Hihi ^^
Shira sudahi post Shira dengan Salam dan Shira harap korunk doakan Shira, 
sama-2 kita berusaha (: 

9-11 Oktober 2012
15-16 Oktober 2012

Tak lama lagii ! *Tak sabarnya..
Kan kan? (:


PASTFUTURE


Blogger ubi masam said...

pelajar elit ia..bahaya ni...

 
Blogger Aisyah Hazirah said...

saya pun elit dulu :)student lain selalu pnggil budak elit anak emas sekolah . aishh --" huhuh

 
Blogger Taufiq Arifin a.k.a. Topimagine said...

buat ape die nk wat cmni ek.. nak beza2 kan antara pelajar.. pada yg xterpilih tu cm ne?????

 
Blogger fatihfatihah said...

go,go fom 3 2012..hope we will do the best for PMR..ingat beb..:blajar biar lepak,result biar gempak..^_^